Χανιά | Παρεμβάσεις στον κόμβο της Σούδας | Photos

χανιά-παρεμβάσεις-στον-κόμβο-της-σούδ-279575

Σε εξωραϊσμό, τοποθέτηση καλλωπιστικών φυτών και αρδευτικού συστήματος στον κόμβο της Σούδας (οδός Παπαναστασίου) προχώρησε η Διεύθυνση Πρασίνου & Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, βελτιώνοντας την εικόνα, που παρουσιάζει ένας σημαντικός οδικός κόμβος της πόλης μας.

Συνεργεία του Δήμου Χανίων προχώρησαν στην αναμόρφωση του συγκεκριμένου σημείου, προβαίνοντας στη φύτευση θάμνων λαντάνα και σφακών.
eikona simeiou metaΥπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων είχαν απομακρύνει από το σημείο φοίνικες, που είχαν προσβληθεί από σκαθάρι, για λόγους υγιεινής, πέραν του εξωραϊσμού, αφού σε κοντινή απόσταση βρίσκεται Παιδικός Σταθμός αλλά και το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Παρεμβάσεις στον κόμβο της Σούδας | Photos

  1. Μπρε αν δεν μπουνε τα φαναρια και δεν φτιαχτουν οι κομβοι οπως οριζει το σχεδιο πολης,εδω και 15 χρονια!!!,ενα μπαχαλο θα ειναι αυτος ο ρημαδης ο κομβος!!!Δεν εχουμε θρηνήσει θυματα μα κατα μεσο ορο καθε χρονο απο υπερβολικη ταχυτητα μπαινουνε δυο αμαξια στις αυλες της Εθναρχου Βενιζελου!!!Ασε που κανείς τουριστας δεν καταλαβαίνει που θα στριψει για Ηρακλειο ετσι που ειναι η σημανση…και ολοι μπαινουνε στην Αγιου Κωνσταντινου!!!(Αφού ειναι πιο φαρδια απο το… «δρομακι» που οδηγει στην εθνικη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook