Χανιά | Παραλίγο αιματηρή τραγωδία σε γάμο στον Λυγιδέ

χανιά-παραλίγο-αιματηρή-τραγωδία-σε-γ-258552

Συνελήφθη ένας 42χρονος Χανιώτης, για άσκοπους πυροβολισμούς και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 42χρονος Χανιώτης για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 57χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες  τις μεταμεσονύκτιες ώρες, ο 42χρονος Χανιώτης, ευρισκόμενος σε υπαίθριο χώρο σε γαμήλιο γλέντι στο χωριό Λυγιδές, έριξε άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια στην προσπάθεια του να το αφήσει στο αυτοκίνητο του, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 57χρονου Χανιώτη, ο οποίος ήταν κι αυτός καλεσμένος στο γλέντι.

Κατά την αστυνομική έρευνα και εξερεύνηση του χώρου από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 κάλυκες και 26 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί ο 42χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook