Χανιά | «Παγώνουν» στις 15 Ιουνίου τα έργα στη Νέα Χώρα | Photos

χανιά-παγώνουν-στις-15-ιουνίου-τα-έργ-700255

Σταματούν μέχρι το Νοέμβριο οι εργασίες ανάπλασης του παραλιακού μετώπου στη Νέα Χώρα, την ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιουνίου που λήγει και η προθεσμία της πρώτης παράτασης του έργου. Στο μεταξύ, την Τετάρτη 13 Ιουνίου το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να εγκρίνει νέα παράταση αρκετών μηνών, μετά από σχετικό αίτημα που έχει υποβάλει ο εργολάβος.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, μέχρι τις 15 Ιουνίου έχει συμφωνηθεί να έχουν τελειώσει όλες οι πλακοστρώσεις: «Έπειτα, σταματάμε για να μην ενοχλούμε άλλο και συνεχίζουμε από τον Νοέμβριο» ανέφερε και σημείωσε πως «ένα σημαντικό έργο βρίσκει τον δρόμο του» κάνοντας λόγο για μια μεγάλη παρέμβαση σε μια λαϊκή γειτονιά που θα έχει τεράστια και διαχρονικά οφέλη για τους κατοίκους τους επισκέπτες και τους επιχειρηματίες.

Την ίδια ώρα τόσο στους κατοίκους όσο και στους επιχειρηματίες της περιοχής επικρατεί μεγάλη ανησυχία για την ολοκλήρωση του έργου, με τις φήμες που κυκλοφορούν να αποδίδουν το σταμάτημα των εργασιών σε οικονομικά προβλήματα του εργολάβου.

zarpanews.gr

 

One thought on “Χανιά | «Παγώνουν» στις 15 Ιουνίου τα έργα στη Νέα Χώρα | Photos

  1. Α ρε λαμόγια πάλι σαν τα μούτρα σας τα κάνατε,εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτή τη καταραμένη Χώρα να παρέμβει.πανε πάλι τα λεφτά μας!

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook