Χανιά | Πήγαν πεζοπορία και σήκωσαν «στο πόδι» την Πυροσβεστική – Δύο τραυματίες

χανιά-πήγαν-πεζοπορία-και-σήκωσαν-στ-247057

chaniaE4Μετά την τραγωδία στο φαράγγι του Καψά που στοίχισε τη ζωή σε δύο αναρριχητές (ΕΔΩ) τα ατυχήματα επισκεπτών που θέλουν να εξερευνήσουν την κρητική φύση, δυστυχώς συνεχίστηκαν και σήμερα, με δύο διαφορετικά περιστατικά στο νομό Χανίων που κατέλξαν σε ελαφρείς τραυματισμούς.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στα Τοπόλια όπου ένα ζευγάρι ηλικιωμένων επισκεπτών έκανε πεζοπορία, όταν η γυναίκα παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει και να σπάσει το πόδι της. Για την διάσωσή της, χρειάστηκε η συνδρομή δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 άνδρες, προκειμένου να μεταφερθεί στο σημείο όπου περίμενε το ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα και δεύτερο περιστατικό κινητοποίησε την Πυροσβεστική, αυτή τη φορά από την περιοχή της Παλαιόχωρας, όπου στο μονοπάτι Ε4 από την Σούγια επίσης υπήρξε τραυματισμός περιπατητή.

Οι αρχές συνιστούν σε όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό (ενοικιαστικά αυτοκίνητα, δωμάτια, ξενοδοχεία, ξεναγούς κλπ) να ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις ιδιαιτερότητες των περιοχών και να τους τονίζουν ότι δεν πρέπει να υποτιμούν τις δυσκολίες τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook