Χανιά | Πέρασε το αίτημα των Μινωικών Γραμμών… Στο Σούδα – Πειραιάς το «Mykonos Palace»

χανιά-πέρασε-το-αίτημα-των-μινωικών-γρ-710265

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr, το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών έδωσε το «πράσινο φως» στις Μινωϊκές Γραμμές για να μπουν στην γραμμή «Σούδα – Πειραιάς- γνωμοδοτώντας υπέρ του αιτήματος  για την έκτακτη δρομολόγηση του «Μykonos Palace».

Οι Μινωϊκές έχουν αιτηθεί άδεια για τη δρομολόγησή του στην γραμμή Πειραιάς-Χανιά. Έχει ελληνικό πλήρωμα αυξημένης σύνθεσης ενώ είναι εγγεγραμμένο στο νηολόγιο του Πειραιά. Πέρασε από τη θυγατρική των Μινωικών στη μητρική εταιρεία η οποία κατέβαλε 21 εκατομμύρια ευρώ για τις υποθήκες που υπήρχαν.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Πέρασε το αίτημα των Μινωικών Γραμμών… Στο Σούδα – Πειραιάς το «Mykonos Palace»

  1. Καιρός ήταν…Και προσυπογράφω το «αγενών» του Στέλιου…στα κεντρικά των Χανίων η μία υπάλληλος είναι χειρότερη από την άλλη..

    1. Νοοτροποια δημ. υπαλληλων, ειχε ο μπαμπας μετοχες, επιανε καποιον απο το διοικ. συμβουλιο πριν τις εκλογες, του’λεγε Σιφη ξια μου μενα, 20 ψηφους θα σου φερω, αλλα και συ να διορισεις την κορη μου! Ετσι εγενετο! ΑΝΕΚ=ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ!
      Η πρωτη εταιρεια λαικης βασης & βουλοπλεει, μονο φετος & περυσι δωσανε μερισμα, μαζι με την AEGEAN πρεπει να ξεβγαλανε την αερ. εταιρεια χαμ. κοστους & πηγανε πανω τα ακτοπλοικα €65 να πας!

  2. Ήδη βγάζουν εισιτήρια, σε αντίστοιχη κράτηση με ημερήσιο της ΑΝΕΚ μια καμπίνα και ένα ΙΧ 35 ευρώ λιγότερα

  3. Εδά θα δεις «ευγενικοί» που θα γενούνε μόλις η δουλειά-ντονε θα πέσει στη μέση. Για τσοι ντόπιους βολεύει πιο πολύ μα και για τσοι υπολοίπους, φεύγουνε στση 4 το απόγευμα και κοιμούνται στο κρεβατάκι-ντονε το βράδυ. Ούτε καμπίνα δεν παίρνεις άμα δεν θέλεις και ούτε να κυλιέσαι στο πάτωμα χρειάζεται….Έχει ο καιρός γυρίσματα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook