Χανιά | Πένθος στη σχολική κοινότητα του 11ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου για τον άδικο χαμό νεαρής μητέρας

χανιά-πένθος-στη-σχολική-κοινότητα-το-713750

Συντετριμμένοι από τον άδικο και πρόωρο χαμό 39χρονης μητέρας δύο μαθητών είναι εκπαιδευτικοί και γονείς από το 11ο Δημοτικό Σχολείο και 11ο Νηπιαγωγείο και 27ο Νηπιαγωγείο Χανίων.

Σε σχετική τους ανακοίνωση, αναφέρουν:

«O Σύλλογος Διδασκόντων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Xανίων ,11oυ Νηπιαγωγείου και 27ου Νηπιαγωγείου Χανίων, καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των παραπάνω σχολείων εκφράζει θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του αγαπημένου μέλους της σχολικής μας κοινότητας ,Δάφνης Κουριδάκη-Τριλυράκη ,μητέρας μαθητή της Στ΄ τάξης του Σχολείου μας , που έφυγε πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Δυστυχώς ζήλεψε ο χάρος την ομορφιά και την καλοσύνη της και την πήρε κοντά του. Σύσσωμο το Σχολείο, εκπαιδευτικοί ,μαθητές και γονείς, συμμετέχουν στο πένθος και συμπαρίσταται στην οικογένεια του μαθητή μας, με την ελπίδα ο καιρός να γιατρέψει τις πληγές τους και να τους δώσει δύναμη και υπομονή. Η ΔΑΦΝΗ μπορεί να έφυγε από τη ΖΩΗ , αλλά ποτέ δε θα φύγει από το ΜΥΑΛΟ και την ΚΑΡΔΙΑ μας.

Αποφασίστηκε επίσης αντιπροσωπεία από το εκπαιδευτικό προσωπικό να παραστεί την Παρασκευή 28/9/18 στην εξόδιο ακολουθία, και αντί στεφάνων το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί ,να δοθεί στον εθελοντικό Σύλλογο «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» με βάση την επιθυμία της οικογένειας»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook