Χανιά | Πέθανε ο δικηγόρος Μάνος Μπαντουράκης | Σήμερα η κηδεία

χανιά-πέθανε-ο-δικηγόρος-μάνος-μπαντο-277289

«Έφυγε» από τη ζωή την Δευτέρα το απόγευμα, ο γνωστός Χανιώτης δικηγόρος Μάνος Μπαντουράκης, αιφνίδια, στο σπίτι του στο Καστέλι, σε ηλικία 65 ετών.

Ο Μάνος Μπαντουράκης, γεννήθηκε στην Κίσσαμο το 1950. Σπούδασε πολιτικές και κοινωνικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συμμετείχε στο Αντιδικτατορικό Φοιτητικό Κίνημα. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Ανεξάρτητης Σπουδαστικής Αριστεράς και άλλων πολιτικών και κοινωνικών κινήσεων.

Πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, ήταν μέλος της πρώτης διοίκησής της και ήταν νομικός της σύμβουλος.

Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου, Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων, μέλος της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος και Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων.

Είχε ασχοληθεί με θέματα πολιτικής φιλοσοφίας και της νεοελληνικής κοινωνίας και με το έργο του εθνικού μας ποιητή Ανδρέα Κάλβου.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη στον Δραπανιά (Κόκκινο Μετόχι) Κισάμου. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Καλουδιανά Κισάμου.

Το zarpanews.gr εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook