Χανιά | Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε στο κρητικό ντέρμπι με τον ΟΦΗ ο ΑΟ Χανιά

χανιά-πάλεψε-αλλά-δεν-τα-κατάφερε-στο-513067

Ο ΑΟ Χανιά έχοντας καλή παρουσία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πάλεψε στο κρητικό ντέρμπι κόντρα στον ΟΦΗ στα Περιβόλια, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-0), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Football League.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός βελτιώθηκε. Ο ΟΦΗ πήρε την κατοχή της μπάλας και απείλησε πρώτος με τον Βαλλιάνο, όμως, ο Αθανασίου στο 13’ κράτησε το 0-0. Στη συνέχεια ο ΑΟ Χανιά απάντησε, αλλά αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Στρέζου να πει «όχι» στο σουτ του Αποστολόπουλου, ενώ και στο 35’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ, αλλά ο Κιάσσος έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή, μετά από στραβοκλωτσιά του Κώτσιου.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι (39’), όταν ο Βουό ανετράπη από τον Ζέρη, με τον Πουρτουλίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ στα Περιβόλια.

Κάποιοι από τους φίλους της ηρακλειώτικης ομάδας στη λήξη του ημιχρόνου, μάλλον χάρηκαν λίγο παραπάνω με το γκολ που πέτυχε η ομάδα τους, και σε συνέχεια των πρωινών επεισοδίων (δείτε αναλυτικά εδώ), κινήθηκαν κατά των ΜΑΤ και συνεπλάκησαν μαζί τους.

Όπως αναμενόταν ο ΑΟΧ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθώντας να πιέσει, αλλά δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός, με τον ΟΦΗ να «πατάει» στο γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο και να το διαχειρίζεται σωστά, πετυχαίνοντας μάλιστα, και δεύτερο τέρμα, με τον Βουό στο 89’ να «κλειδώνει» το 2-0 και να γράφει την ιστορία του αγώνα.

ΑΟ Χανιά (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου (88′ Γεωργακόπουλος), Φουρλάνος, Τσουκάνης, Δρίζης (56’Λάσκαρης), Αποστολόπουλος (80′ Μηλιώτης), Σταματής, Ρούνεϊ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπόατενγκ, Μητρόπουλος (72’ Αντουκόρ), Πουρτουλίδης, Μιλοσάβλιεφ (58’ Πάγκαλος), Βουό, Όγκμποε (78’ Μάνος).

Επιμέλεια: Μαρσέλ Κατσάνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook