Χανιά | Ο Σύλλογος Μεσκλών και Ζούρβας ευχαριστεί για την γιορτή της Εργατικής Πρωτομαγιάς

χανιά-ο-σύλλογος-μεσκλών-και-ζούρβας-ε-367694

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν στην πραγματοποίηση διοργάνωση της γιορτής της εργατικής πρωτομαγιάς εξέδωσε ο Μορφωτικός  & Εκπολιτιστικός  Σύλλογος  Μεσκλών και Ζούρβας του δήμου Πλατανιά.

giorti meskla 2Η ανακοίνωση:

«Με το πέρας της γιορτής της εργατικής πρωτομαγιάς που διοργάνωσε με ΕΠΙΤΥΧΙΑ και φέτος με  αποκλειστική ευθύνη ο σύλλογος μας , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δια του τύπου όλους τους χωριανούς που βοήθησαν σε όποια πόστα τους είχε ανατεθεί.

Για την παραχώρηση του χώρου το εκκλησιαστικό συμβούλιο Μεσκλων,

Για την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση το τοπικό συμβούλιο Μεσκλών και  το δήμο πλατανιά για τη συντήρηση – καθαριότητα του χώρου της εκδήλωσης, τον Αγροτικό συνεταιρισμό Μεσκλων για την χορηγία του σε καθίσματα στο σύλλογο μας

όσους πρόφεραν σε είδος είτε για να ολοκληρωθεί η γιορτή, είτε για την κλήρωση, μας

Την παραδοσιακή συντροφιά δυτικής Κρήτης «Ονειρο-Κρήτες», για τους πολύ όμορφους χορούς που παρουσίασαν, και τέλος τον χωριανό μας και καλλιτέχνη Ανδρέα Μανωλαράκη με  την πολύ όμορφη παρέα του,  που μας χάρισε εκπληκτικές  μουσικές στιγμές, όπως το κάνει πάντα, υποστηρίζοντας και εκείνος το χωριό του !!!

Τελειώνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν στη γιορτή μας υποσχόμενοι ότι πάντα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να περνάμε καλά όλοι οι επισκέπτες των Μεσκλων και της Ζούρβας

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΜΙΓΟΥΜΕ!!!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook