Χανιά | Ο «πλανητάρχης» γαϊδουρίστας που έκλεισε το δρόμο για 20 λεπτά | Photos

χανιά-ο-πλανητάρχης-γαϊδουρίστας-π-368835

Έχουμε δει πολλούς γαϊδουρίστας σε αυτή την πόλη, πάνω σε πεζοδρόμια, σε θέσεις αναπήρων, σε παράνομα σημεία και όπου αλλού μπορείτε να σκεφτείτε. Αυτή την φορά όμως, ο συγκεκριμένος , το «τερμάτισε».

Στο σημείο της οδού Σκαλίδη, οπού τα λεωφορεία χρειάζονται χώρο για να στρίψουν, πάρκαρε το αυτοκίνητό του ένας συμπολίτης μας το απόγευμα της Πέμπτης, αψηφώντας τους κώνους αλλά και την σήμανση του ΚΤΕΛ για το συγκεκριμένο σημείο.

Το παρκάρισμά του προκάλεσε μποτιλιάρισμα για πάνω από 20 λεπτά και, μετά την αγανάκτηση των οδηγών, ανάγκασε τέσσερις άνδρες που βρίσκονταν εκεί να οργανώσουν «αποστολή διάσωσης» σηκώνοντάς το με τα χέρια. Κατάφεραν έτσι να το μετακινήσουν και να να καταφέρει το λεωφορείο να περάσει. Στο σημείο έσπευσε και η Τροχαία, άνδρες της οποίας , κακώς, μόνον τον έγραψαν…

Έπρεπε να του πάρουν και τις πινακίδες…

Δείτε τον πλανητάρχη της γαϊδουριάς:

planiarxis3

planitarxis

planitarxis1

planitarxis2

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ο «πλανητάρχης» γαϊδουρίστας που έκλεισε το δρόμο για 20 λεπτά | Photos

  1. Θα συμφωνησω σε ολα πλην του γεγονοτος οτι ο οδηγος του λεωφορειου ως επαγγελματιας στο τιμονι δεν επρεπε να βγει καν απο το στενο απο οπου και ερχοταν ,βλεποντας τον «μαλεα» που εχει παρκαρει εκει σαν κυριος.Βγηκε και εκλεισε και τις δυο οδους.Καποιοι ψοφανε για πανηγυρια ,να τα λεμε ολα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook