Ο Παπαδογιάννης ανακοίνωσε συνεργασία με Σαματά | «Θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες»

ο-παπαδογιάννης-ανακοίνωσε-συνεργασ-134879

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.»

Τα παραπάνω είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του zarpa.gr, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων επικεφαλής του συνδυασμού 100/5 κ. Άρης Παπαδογιάννης που σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου γνωστοποίησε τη συνεργασία του με τον κ. Βαγγέλη Σαματά, επικεφαλή του συνδυασμού «Ενωμένοι Χανιώτες».

Ο κ. Παπαδογιαννης τόνισε επίσης ότι «συζητήσεις με σημαντικούς ανθρώπους και προσωπικότητες της αυτοδιοίκησης συνεχίζεται, και θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κίνημα συνεργασίας και ανανέωσης. Θα έχουμε σημαντικότατες συνεργασίες με σημαντικούς ανθρώπους. Κάντε λίγη υπομονή και θα σας ενημερώσουμε.»

Στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ Παπαδογιάννη – Σαματά ο επικεφαλής του συνδυασμού 100/5 είπε:

«Mετά από εκτενείς αλλά και δημιουργικές μεταξύ μας συζητήσεις, oι Δημοτικές Πρωτοβουλίες «Χανιά 100/5» και «Ενωμένοι Χανιώτες», αποφασίσαμε, την κοινή εκλογική κάθοδο και συνεργασία στο Δήμο Χανίων με επικεφαλής τον Άρη Παπαδογιάννη.

Αφετηρία για την κοινή μας εκλογική κάθοδο, αποτελεί η διαπίστωση ότι το μέλλον του Δήμου Χανίων, μέσα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες δεν είναι καθόλου απλή και εύκολη υπόθεση και ότι μοναδικός δρόμος για μια επιτυχή μελλοντική πορεία του Δήμου είναι η ορθολογική συνεργασία όσο το δυνατόν περισσότερων αυτοδιοικητικών δυνάμεων.

Βάση για την συνεργασία μας αποτελεί η κοινή αντίληψη που έχουμε για την λύση των βασικών προβλημάτων που απασχόλησαν και απασχολούν τον Δήμο μας. Προβλήματα στα οποία πρέπει να λειτουργούμε  ενωμένοι χωρίς σκοπιμότητες και παραμερίζοντας τις όποιες αντιθέσεις και διαφορές μας.

Ως βασικό μας στόχο θέτουμε την υπεράσπιση του θεσμού της τοπικής Αυτοδιοίκησης με συγκροτημένο σχέδιο, εργατικότητα, υπευθυνότητα, καθημερινό αγώνα και αισιοδοξία.

Καθήκον και υποχρέωση μας είναι να δώσουμε βήμα και ρόλο σε νέους ανθρώπους, να συνεργαστούμε ενωμένοι και να συνθέσουμε ένα σαφές, συγκροτημένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα που θα κάνει τον Δήμο μας πιο ανθρώπινο, πιο όμορφο, πιο σύγχρονο, ανοιχτό, πολυπολιτισμικό, δημοκρατικό, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Ένα Δήμο Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης λειτουργικό για όλους τους πολίτες.

Προτεραιότητά μας, ο πολίτης. Έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και το ίδιο όραμά για ένα Δήμο στον οποίο αξίζει να ζεις και να μάχεσαι γιʼ αυτόν. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη σημερινή πραγματικότητα.

Όραμά μας είναι να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας και όλοι μαζί να τεθούμε στην υπηρεσία των πολιτών των Χανίων.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία «Χανιά 100/5» και η Δημοτική Κίνηση «Ενωμένοι Χανιώτες» συγκροτούν  μια μεγάλη  προοδευτική ομάδα, με γνώση και εμπειρία, με όραμα και πάθος , η οποία προκύπτει ως αναγκαιότητα  για να παλέψουμε για τον τόπο μας και την προκοπή του.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Χανιώτες» κ. Σαματας είπε μεταξύ άλλων ότι με τον Άρη Παπαδογιάννης εκείνα που μας χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», και σημείωσε πως σε αυτή τη συνεργασία συμμετέχει ένα μεγάλο τμήμα από τον συνδυασμό του.

4 thoughts on “Ο Παπαδογιάννης ανακοίνωσε συνεργασία με Σαματά | «Θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες»

  1. Το στέλεχος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» επιτέλους βρήκε τον δρόμο του και συμμάχησε με τον Αντιμνημονιακό και αντισυστημικό Άρη Παπαδογιάννη.
    Ένας γάμος για να αποτινάξουμε τον ζυγό των Μνημονίων και να σώσουμε τους Χανιώτες.
    Διαβάστε τις δηλώσεις Σαματά όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για να καταλάβετε τι σημαίνει συνέπεια στην πολιτική.
    ΖΑΡΠ, ΖΑΡΠ και ΞΑΝΑΖΑΡΠ

  2. Βόδιαααααααααααααα ζαρπππππππππππππππππππππ , να μας αναπτύξουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της μαθηματικής εξίσωσης το ευκλείδειο χχαχαχ, ζαρππππππππππππππ

  3. Αυτοί οι δύο κύριοι είναι περισσότερο γνωστοί, επειδή υπηρέτησαν μια παράταξη και μια δημοτική αρχή που, όταν δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα, ούτε τα Νεώρια των Χανίων δεν κατάφερε να αναστηλώσει… Είναι αστείο να μας μιλάνε τώρα για το μέλλον των Χανίων δύο εκ των πρωταγωνιστών του παρελθόντος. Εκείνου του όχι πολύ μακρινού παρελθόντος… Αν δε διαθέτουμε μνήμη χρυσόψαρου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook