Χανιά | Ο λαθραίος καπνός τους έστειλε στα κρατητήρια | Photo

χανιά-ο-λαθραίος-καπνός-τους-έστειλε-σ-763566

Συνελήφθησαν, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, στα Χανιά στην κατοχή των  οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.000 γραμμάρια καπνού τα οποία στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης

Συνελήφθησαν, χθες (03.11.2018) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, δύο αλλοδαποί (32χρονος και 53χρονη), κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης παράνομου καπνού, χθες (03.11.2018) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες των ανωτέρω αλλοδαπών όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.135 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

H ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook