Χανιά | Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον SUPER FM 89.6: «Γερασμένο και κουρασμένο κόμμα η Ν.Δ»

χανιά-ο-κυριάκος-μητσοτάκης-στον-super-fm-89-6-300436

Την πεποίθηση του πως αν είναι ο ίδιος ο νέος πρόεδρος της Ν.Δ μπορεί να αλλάξει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να το διευρύνει και να το ανανεώσει εξέφρασε μιλώντας στον SUPER FM 89.6 ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης που σήμερα θα βρίσκεται στα Χανιά στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη, με αφορμή της εκλογές στις 22 Νοεμβρίου για την εκλογή του νέου αρχηγού.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά πως σήμερα η Ν.Δ είναι ένα κουρασμένο και γερασμένο κόμμα που έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματική κοινωνία. Τόνισε επίσης ότι θέλει να επανασυνδέσει τη Ν.Δ με τις παραγωγικές δυνάμεις και τις παραγωγικές τάξεις ειδικά στην Κρήτη και ανέφερε πως «πιστεύω πως είναι ο καλύτερος από τους υποψηφίους για να κάνει κάτι τέτοιο.»

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι εφόσον κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές η Ν.Δ θα κάνει ένα γενναίο άνοιγμα στο χώρο του κέντρου, σημειώνοντας πως και ο παραδοσιακός δεξιός θα αισθάνεται άνετα στο κόμμα.

Τόνισε επίσης πως στην εκλογική διαδικασία θα πρέπει να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι να ψηφίσουν γιατί κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι θέλουμε μια ανοιχτή Ν.Δ και θα έχει γίνει ένα πρώτο βήμα για την επανασύνδεση μας με την κοινωνία.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη που έδωσε στον Δημήτρη Παππά:

Στο μεταξύ στα Χανιά θα βρεθεί σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο τριήμερης περιοδείας του στην Κρήτη που ξεκίνησε χθες το πρωί από τη Νεάπολη Λασιθίου. Χθες, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε σε συγκέντρωση στο Ηράκλειο ενώ σήμερα το πρωί, θα επισκεφθεί τα Ανώγεια και την πόλη του Ρεθύμνου.

Στα Χανιά, θα έρθει το απόγευμα και βάσει του επίσημου προγράμματος που έχει ανακοινωθεί, στις 6, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με φορείς στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και στις 7:30 ομιλία, σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στο ΕΒΕΧ.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 9:15 το πρωί, θα επισκεφθεί την 115 Πτέρυγα Μάχης.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον SUPER FM 89.6: «Γερασμένο και κουρασμένο κόμμα η Ν.Δ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook