«Ο δήμος Πλατανιά μας κοροϊδεύει» | Αγανακτισμένη επαγγελματίας καταγγέλλει | Photos

ο-δήμος-πλατανιά-μας-κοροϊδεύει-αγα-200030

plymmyra gerani 1Για αδιαφορία καταγγέλλει τη δημοτική αρχή του Πλατανιά επαγγελματίας στο Γεράνι τονίζοντας στο zarpa.gr, πως από την πρώτη κακοκαιρία και παρά τις συνεχείς εκκλήσεις για να καθαριστεί από φερτά υλικά ( καλάμια και άλλα ) λάκκος μπροστά από ενοικιαζόμενα δωμάτια ιδιοκτησίας  της , εν τούτοις μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα με αποτέλεσμα να σημειωθούν νέες πλημμύρες.

plymmyra gerani 2Η καταγγελία αναφέρει τα εξής:

«Καλησπέρα και Καλη Χρόνια. Ονομάζομαι Τ. Μ. ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων στο Γεράνι. Με αφορμή το χθεσινό σας άρθρο σας γράφω σήμερα. Είμαι μια αγανακτισμένη πολίτης που δεν αντέχω άλλο την κοροϊδία.

plymmyra gerani 3Δυστυχώς είμαστε και εμείς απ αυτούς που έπαθαν μεγάλη ζημιά, πλημμυρισμένα όλα τα ισόγεια και με τόνους λάσπη μηχανοστάσιο πισίνας ,ρεσεψιόν, σαλόνι αποθήκες, γραφείο και δυστυχώς για ακόμα μια φόρα ο Δήμος Πλατανιά μας κοροϊδεύει…Μπροστά από το ξενοδοχείο έχει δημιουργηθεί ένας τεράστιος λάκκος με τόνους από καλάμια.

plymmyra gerani 4Από την πρώτη στιγμη ζητάω βοήθεια να έρθουν να καθαρίσουν τα καλάμια και να μπαζωθεί ,φοβούμενη την νέα κακοκαιρία που ερχότανε να μην προχωρήσει και έχω ακόμα μεγαλύτερη ζημιά. έχει περάσει σχεδόν μια βδομάδα από την πρώτη κακοκαιρία- θεομηνία με αποτέλεσμα σήμερα να ξαναπλυμμυρίσουμε για ακόμα μια φορά και στον συγκεκριμένο λάκκο, τόνους τα καλάμια και πλέον και τα νερά..

plymmyra gerani 5Μηχανικός δικός μας διαβεβαίωσε πως εάν δεν καθαριστεί και μπαζωθεί, η άμμος θα αρχίσει να υποχωρεί και θα φτάσει στο ξενοδοχείο …

plymmyra gerani 6Απλά καταγγέλλω ότι ο Δήμος μας κοροϊδεύει δεν κάνει τίποτα ζητάω βοήθεια από την πρώτη στιγμη και είναι άφαντη…την πρώτη μέρα ήρθε μηχανικός του Δήμου και η απάντηση που μου έδωσε ήταν «να είσαι και ευχαριστημένη έαν μαζευτούν όλα αυτά έως το καλοκαίρι» .

plymmyra gerani 8Κατά τ άλλα ο Δήμος απαιτεί τουρισμό, εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς  στις υποχρεώσεις μας, ο δήμος όμως απλά να τα αρπάζει χωρίς να προσφέρει τίποτα!!!»

Σ.σ. Τα αρχικά της καταγγέλλουσας είναι στη διάθεση του zarpa.gr

zarpa.gr

2 thoughts on “«Ο δήμος Πλατανιά μας κοροϊδεύει» | Αγανακτισμένη επαγγελματίας καταγγέλλει | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook