Χανιά | Ο Βολουδάκης σε χωριά του Αποκόρωνα

χανιά-ο-βολουδάκης-σε-χωριά-του-αποκόρ-201882

VOLOUDAKISΟ Μανούσος Βολουδάκης επισκέφθηκε την Κυριακή χωριά του Αποκόρωνα. Μίλησε σε συγκέντρωση φίλων του στις Βρύσσες,  όπου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οδηγηθήκαμε σε πρόωρες εκλογές από μια ιδιότυπη συμμαχία των άκρων,  αντίθετα με τη θέλησή των Ελλήνων πολιτών. Το γεγονός αυτό έχει ήδη αρνητικές συνέπειες για την οικονομία, και μάλιστα για τον τουρισμό,  καθώς τη συγκεκριμένη περίοδο συνάπτονται συμβόλαια που διαμορφώνουν την τελική ζήτηση τη θερινή σαιζόν. Οι ευθύνες για το γεγονός αυτό πρέπει να αποδοθούν από τους πολίτες στους υπεύθυνους για την αδυναμία εκλογής Προέδρου.

Συνεχίζοντας ο Μ.Βολουδάκης, τόνισε ότι από την κρίση η χώρα μπορεί να βγει με λογική και σύνεση,  με σταδιακά αλλά σταθερά βήματα,  με έμφαση στην ανάγκη μείωσης των φόρων, που συνιστά προϋπόθεση της ανάπτυξης.  Κατά το Μ. Βολουδάκη, μόνο μια φιλελεύθερη πολιτική μπορεί να οδηγήσει στην ανάκαμψη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας από τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας.  Στον αντίποδα της λογικής αυτής, ο ΣΎΡΙΖΑ προσπαθεί να παρουσιάσει ως λύση μια σειρά από εξωπραγματικές υποσχέσεις, που όλες συνδέονται με τη διόγκωση του κράτους,  που αναπόφευκτα οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερη φορολόγηση.  Επιπλέον,  ο Μ. Βολουδάκης ανέλυσε τους άμεσους κινδύνους στην οικονομία από τις ακραίες θέσεις του ΣΎΡΙΖΑ, αλλά και από τις εσωτερικές του αντιφάσεις.  «Πως θα διαπραγματευθούν με τους δανειστές αυτοί που διαφωνούν μεταξύ τους; «, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο Μανούσος Βολουδάκης επισκέφθηκε την Αση Γωνιά, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους για τα γενικότερα πολιτικά αλλά και τα ειδικότερα τοπικά θέματα.

Σήμερα Δευτέρα 12 Ιανουαρίου ο Μ. Βολουδάκης στο πλαίσιο των προεκλογικών του δραστηριοτήτων θα επισκεφθεί στις 8 μ.μ. το Βάμο (καφενείο Μαρεντάκη).

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook