Χανιά | Ο Βολουδάκης, αφού το σκέφτηκε πολύ, στηρίζει ανοιχτά τον Κυριάκο

χανιά-ο-βολουδάκης-αφού-το-σκέφτηκε-π-305893

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook  ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, Μανούσος Βολουδάκης, δηλώνει ότι στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προεδρία του κόμματος στις εκλογές της Κυριακής.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Μετά από πολλή σκέψη, κατέληξα ότι την ερχόμενη Κυριακή θα ψηφίσω για Πρόεδρο της Ν.Δ. τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο λόγος είναι ότι η συνολική πολιτική πρόταση του Κυριάκου είναι πιο κοντά σε όσα πιστεύω. Είναι πιο κοντά στη βασική ιδέα ότι αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι η απελευθέρωση των παραγωγικών του δυνάμεων, στον ιδιωτικό αλλά και στο δημόσιο τομέα. Είναι πιο κοντά στη φιλελεύθερη πρόταση πολιτικής, αυτή που στην ουσία της επικρατεί σε όλα τα σύγχρονα κράτη, στην Ευρώπη και πέρα από αυτή.

Πολλοί – και ιδιαίτερα στα Χανιά – γνωρίζουν ότι για εμένα η επιλογή αυτή αποτελεί προσωπική υπέρβαση. Ήμουν και παραμένω αντίθετος σε κάθε λογής μηχανισμούς και κατεστημένα. Δεν έκανα καμιά υποχώρηση από τη θέση μου αυτή, παρά το γεγονός ότι πολιτεύθηκα σε ένα τόπο στον οποίο η επιρροή τέτοιων μηχανισμών και κατεστημένων υπήρξε συντριπτική. Ούτε και σήμερα υποχωρώ. Πιστεύω ότι ο Κυριάκος είναι ειλικρινής όταν τονίζει την προσωπική του διαφοροποίηση από πολιτικές παθογένειες του παρελθόντος. Κατέληξα να τον ψηφίσω, σκεπτόμενος ότι αξίζει να του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει στην πράξη τη διαβεβαίωσή του αυτή. Κατέληξα στην επιλογή μου, σκεπτόμενος επιπλέον ότι πρέπει να δοθεί το μήνυμα της φιλελεύθερης προοπτικής, ανεξαρτήτως του ποιος θα νικήσει τελικά στην εκλογική διαδικασία των δυο επομένων Κυριακών.

Κάθε πολίτης πρέπει να επιλέξει κατά συνείδηση, ελεύθερος από πιέσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπροστά μας έχουμε μια επιλογή μεταξύ προσώπων που υπηρετούν την ίδια παράταξη. Η διαφορά στο που ακριβώς δίνει την έμφαση ο καθένας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να οδηγήσει σε σύγκρουση στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς, τώρα μάλιστα που η χώρα βιώνει με τον πιο έντονο τρόπο τις συνέπειες της πολιτικής εξαπάτησης που υπέστη από την αριστερά. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook