Χανιά | Ο αγώνας θέλει… καλοπέραση: Συλλαλητήριο στο μπλόκο των αγροτών | Photos

χανιά-ο-αγώνας-θέλει-καλοπέραση-συλ-125055

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠλήθος κόσμου διαφορετικών ηλικιών και επαγγελματικών ομάδων, βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στο πλευρό των αγροτών που παραμένουν για έκτη ημέρα στο «μπλόκο» στα Μεγάλα Χωράφια, συντάχθηκαν στον αγώνα τους και απήλαυσαν τα κρέατα της ψησταριάς αλλά και το πιλάφι που μαγειρεύτηκε επί τόπου, στις «εγκαταστάσεις» που έχουν στήσει οι αγρότες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ λιακάδα και οι πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενθάρρυναν τους πολίτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων, για συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι.

Όπως τόνισαν μέλη της ΕΝΟΑΣ, τις επόμενες ημέρες οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν, καθώς οι βελτιωτικές ρυθμίσεις της Κυβέρνησης είναι «χωρίς αντίκρυσμα» όπως χαρακτηριστικά λένε, συνεχίζοντας «δυναμικά, το δρόμο του αγώνα».

Εκπρόσωποι του «μπλόκου» των Χανίων, συμμετείχαν χθες στην σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Λάρισα, όπου ελήφθη η απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων σε πανελλαδικό επίπεδο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΝα σημειωθεί ότι η κινητοποίηση δεν εμπόδισε ούτε δυσκόλεψε την κυκλοφορία των οχημάτων κατά μήκος της εθνικής, η οποία γίνεται κανονικά.

Στο σημείο, ήταν ιδιαίτερα έντονη η παρουσία της αστυνομίας, με πολλά οχήματα, δεκάδες άνδρες, διμοιρία ΜΑΤ και τον ίδιο τον διευθυντή ασφαλείας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook