Χανιά | ‘Οχι στην αξιολόγηση από τους εργαζόμενους στους δήμους

χανιά-οχι-στην-αξιολόγηση-από-τους-ε-150565

poe-otaΌχι στην αξιολόγηση λένε οι εργαζόμενοι στους δήμους των Χανίων που σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν έκτακτη γενική συνέλευση.

Σε σχετική τους ανακοίνωση σε ότι αφορά τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης σημειώνουν τα παρακάτω:

«Στην έκτακτη Γενική μας Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 8:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Χανίων,  αποφασίσαμε ότι :

1)Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση του Δήμου Χανίων, δηλώνουμε αποφασισμένοι με οποιοδήποτε τρόπο να αγωνιστούμε για την κατάργηση των διατάξεων του Ν.4250/2014 που αφορούν στην προκατασκευασμένη «αξιολόγηση».

Δεν θα συνεργήσουμε και θα αγωνιστούμε να αποτρέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις στους χώρους εργασίας την εφαρμογή της «συγκριτικής αξιολόγησης», που με την ΘΕΣΠΙΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗΣ οδηγεί σε ανθρωποφαγία, υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και στον προθάλαμο της διαθεσιμότητας-απόλυσης χιλιάδες συναδέλφους.

2)Καλούμε όλους τους Δημάρχους του Νομού Χανίων και τα αντίστοιχα Δημοτικά συμβούλια σε έκτακτες συνεδριάσεις τους να δεσμευτούν με ανάλογες αποφάσεις ότι δεν θα προβούν στον καταμερισμό της ποσόστωσης σχετικά με το νέο σύστημα της «συγκριτικής αξιολόγησης».

3)Ζητούμε από τους Διευθυντές που με το νέο σύστημα καλούνται να βαθμολογήσουν τους συναδέλφους να απέχουν από αυτή την διαδικασία δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι τόσο το σωματείο μας στα Χανιά όσο και η ομοσπονδία της ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν θα αφήσει απροστάτευτους τους συναδέλφους Διευθυντές.»

One thought on “Χανιά | ‘Οχι στην αξιολόγηση από τους εργαζόμενους στους δήμους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook