Χανιά | Οργή επιχειρηματιών και κατοίκων για την αιματηρή επίθεση στο Παλιό Λιμάνι

χανιά-οργή-επιχειρηματιών-και-κατοίκ-169678

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤην άμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των δραστών της επίθεσης σε επιχειρηματία του λιμανιού, τα χαράματα του Σαββάτου, ζητούν επιχειρηματίες και κάτοικοι της Παλιάς Πόλης, συγκλονισμένοι αλλά όχι σοκαρισμένοι από το περιστατικό καθώς τους τελευταίους μήνες είδαν τα περιστατικά βίας στην περιοχή να αυξάνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, την επίθεση έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας γειτονικής επιχείρησης ενώ σύμφωνα με το βίντεο -το οποίο έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία- οι δράστες είναι τέσσερις, εκ των οποίων πιθανότατα ο ένας ημεδαπός και οι τρεις αλλοδαποί. Υπενθυμίζουμε, ότι το επεισόδιο συνέβη λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο επιχειρηματίας, πηγαίνοντας να ανοίξει το μαγαζί του, είδε κάποιους από τους δράστες να ουρούν έξω από την πόρτα του. Αυτή φαίνεται πως ήταν η αφορμή της επίθεσης, με τους δράστες να τον χτυπούν άγρια και να διεφεύγουν, αφήνοντάς του αναίσθητο στο πάτωμα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποίησαν οι περίοικοι τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου χθες το μεσημέρι εγχειρίστηκε και σήμερα παραμένει σε σταθερή κατάσταση, νοσηλευόμενος στην Ορθοπεδική Κλινική.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών συνεχίζονται ενώ χθες τη νύχτα είχαμε και δεύτερο περιστατικό αιματηρής συμπλοκής που κατέληξε στον τραυματισμό δύο νεαρών από τα Χανιά (ΕΔΩ).

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook