Χανιά | Ορίστε πώς μας βλέπουν οι ξένοι…

χανιά-ορίστε-πώς-μας-βλέπουν-οι-ξένοι8230-253345

89180

Μια… απίστευτη κριτική για τα Χανιά, δημοσίευσε στον ιστότοπο του κορυφαίου τουριστικού οδηγού tripadvisor, νεαρό ζευγάρι Δανών που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες, σε μικρή ξενοδοχειακή μονάδα σε ορεινό χωριό. Παρά την υπέροχη εμπειρία που είχε από την διαμονή στο κατάλυμα, το ζευγάρι -ούτε λίγο ούτε πολύ- ένιωσε φόβο και ανασφάλεια να κυκλοφορήσει τη νύχτα, επειδή συνδύασε κάποια γεγονότα που για ‘μας είναι… δεδομένα.

Συγκεκριμένα, έγραψαν:  «Υπέροχο μικρό καταφύγιο»

Ένα φανταστικό υπέροχο μέρος που βρίσκεται πάνω στα βουνά. Το διαμέρισμα που μείναμε, είχε δύο μικρά μπαλκόνια, ένα πολύ ωραίο κρεβάτι και αρκετά μεγάλο χώρο, με κουζίνα κλπ. Υπήρχε και μια μικρή πισίνα, με ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα, όπου μπορείτε να ψήσετε και να καθίσετε. Υπάρχουν πρόβατα, κατσίκες, κοτόπουλα, γαλοπούλες, κλπ ενώ στην περιοχή υπάρχει και ένα νηπιαγωγείο.

Ο ήχος των προβάτων με κουδούνια, είναι βάλσαμο για την ψυχή. Στο χωριό  ζουν περίπου 25 άνθρωποι. Όμως ορισμένοι από τους ντόποιους, φοράνε στρατιωτικά ρούχα μια θέα που δεν φαίνεται και τόσο…  φανταστική. Δεν νομίζω ότι ήταν καλό να βγούμε έξω το βράδυ, όταν έπεφτε το σκοτάδι κι αυτό οφείλεται σε πολλούς πυροβολισμούς στις πινακίδες κ.λπ. στην περιοχή. Κατά τα άλλα, θα πρέπει να πούμε ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος. Έχουν κάνει ένα μίνι μάρκετ στο χώρο του ξενοδοχείου, το οποίο είναι πραγματικά ωραίο.

trip advisorΤο zarpanews.gr, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του καταλύματος που επιβεβαίωσε τα γεγονότα, έκπληκτος και ο ίδιος με τον τρόπο που οι επισκέπτες συνδύασαν τα πράγματα. Ωστόσο, όπως μας είπε, είναι γεγονός ότι η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για μικρές επενδύσεις σε εναλλακτικές, ήπιες μορφές τουρισμού στη Χανιώτικη ενδοχώρα, δυστυχώς υπονομεύεται από κάποιες κουλτούρες και νοοτροπίες ορισμένων.

zarpanewws.gr

 

2 thoughts on “Χανιά | Ορίστε πώς μας βλέπουν οι ξένοι…

  1. Εδώ μιλάμε για ακραία μορφή κοινωνικού ρατσισμού… άκου φοβήθηκαν από τα ρούχα που φορούσαν οι κάτοικοι…!!!!! Αν δεν σας αρέσει το ντύσιμό μας ρε ψυχοπυροβολημένοι να πάτε αλλού…!! Τί θέλατε να δείτε δηλαδή?? Κατοίκους κουστουμαρισμένους να λαλούν τα προβατα και να σκάβουν τα αμπέλια??? Ή μήπως περιμένατε να δείτε κάνα «αδερφάτο»… σαν αυτό που έχει κατακλύσει τις χώρες σας…?? Ρε άντε απο δώ και αμα δε σας άρεσε να μήν ξανάρθετε!!!

  2. CHORIATI,
    Αν με το σχόλιό σου επιχειρείς να κάνεις χιούμορ, εγώ προσωπικά και νομίζω η πλειοψηφία των συντοπιτών μας δεν γελάσαμε.
    Αν μιλάς σοβαρά, που θεωρώ ότι είναι και το πιο πιθανό, τότε προφανώς έχεις σοβαρό επικοινωνιακό πρόβλημα.
    Προφανώς είσαι έτοιμος να ψευτοτσαμπουκαλευτείς εκεί που σε παίρνει, δηλαδή σε κάποιον χαμηλών τόνων, ίσως αδύναμο, ίσως μικροκαμωμένο, ίσως θηλυπρεπή, ίσως απλώς πλυμένο και καθαρό.
    Προφανώς είσαι έτοιμος να εξωθήσεις μέχρι και στην αυτοκτονία κάποιον που δεν έχει τη δική σου ηλίθια σκληρότητα.
    Ελπίζω να μην έχεις γυναίκα και παιδιά να κακοποιείς, για να αποδείξεις το αντριλίκι σου.
    Η Κρήτη είναι περήφανη για τους λεβέντες που πατούν στο χώμα της.
    Για τους λεβεντο … ντρέπεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook