Χανιά | Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα | Έπεσαν πυροβολισμοί | Photos

χανιά-οπλισμένος-άνδρας-κατέλαβε-τα-γ-532208

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική διεύθυνση Χανίων, καθώς ένας οπλισμένος άνδρας έχει καταλάβει από το πρωί τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, στην Σούδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 45χρονος συνεχίζει να μιλά με τους διαπραγματευτές της Αστυνομίας, οι οποίοι πρόκειται να εξαντλήσουν τα περιθώρια διαπραγμάτευσης ώστε να μην κινδυνεύσει καμία ζωή. Ακόμη, σημειώνεται ότι ο 45χρονος, ζήτησε να μιλήσει και με τον ψυχίατρο του ΟΚΑΝΑ, είναι ελαφρά τραυματισμένος ενώ φαίνεται να βλέπει θετικά την πρόταση του δημάρχου Χανίων. Πριν από λίγη ώρα υπάλληλος του ΟΤΕ, έκοψε την γραμμή του τηλεφώνου, προκειμένου να μην μπορεί ο 45χρονος να επικοινωνήσει και να παραδοθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 45χρονος έχει ρίξει πυρά κατά των Αστυνομικών που έχουν αποκλείσει το σημείο. Στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, βρίσκεται και ο πατέρας του 45χρονου, και ένας γιατρός, οι οποίοι προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί. Αυτή την ώρα έφθασε και ο Αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Κώστας Λαγουδάκης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Μηνάς Βουλγαρίδης και Ειδικές δυνάμεις από το Ηράκλειο, ενώ πριν από λίγο κατέφθασε και ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας για να μιλήσει μαζί του. Ο 45χρονος, δεν κρατά ομήρους, ωστόσο στο κτίριο που έχει καταλάβει, βρίσκονται τρεις γυναίκες εργαζόμενες, οι οποίες έχουν κλειδωθεί σε ένα γραφείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, είναι ηλικίας 45 ετών, πατέρας πέντε παιδιών, συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, ενώ το αίτημα του είναι να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, καθώς το περίπτερο που διατηρεί στο Ενετικό Λιμάνι, δεν έχει άδεια και πρόκειται να κλείσει. Σύμφωνα με τον κ. Βάμβουκα, έχει γίνει πρόταση στον 45χρονο, να λάβει άδεια ώστε να ανοίξει περίπτερο σε άλλο σημείο της πόλης, καθώς δεν είναι δυνατόν να βγάλει άδεια για το συγκεκριμένο περίπτερο, δεδομένου ότι έχει πεθάνει ο κάτοχος του.

Ο γιατρός που συνομίλησε με τον 45χρονο

Τελευταία ενημέρωση 13.50

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε τα γραφεία του ΟΚΑΝΑ στη Σούδα | Έπεσαν πυροβολισμοί | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook