Χανιά | Ολοκλήρωσε με νίκες ο Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES

χανιά-ολοκλήρωσε-με-νίκες-ο-ν-ο-χ-ανεκ-lines-269848

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές (5η, 6η, 7η) για τον Ομιλο Καθόδου της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο πόλο, οι οποίες διεξήχθησαν στα Χανιά το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου.

Μετά από πάρα πολύ καιρό μάλιστα, οι Χανιώτες, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγώνες πόλο σε επίπεδο ανδρών, αφού τα τελευταία χρόνια τα τεράστια προβλήματα με την πισίνα στο κολυμβητήριο δεν έχουν επιτρέψει να φιλοξενούνται παιχνίδια σε ένα χώρο στον οποίο για δεκαετίες ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων σημείωνε πολύ μεγάλες διακρίσεις.

Οι αγώνες στα Χανιά κατέδειξαν την 4η ομάδα η οποία υποβιβάστηκε στην Β’ Εθνική κατηγορία και αυτή είναι ο ΟΥΚ Βόλου, καθώς στο καθοριστικό παιχνίδι με τον Ν.Ο. Ρεθύμνου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/7), η κρητική ομάδα επικράτησε με σκορ 10-9, με αποτέλεσμα έτσι να ήταν αυτή που παρέμεινε στην Α2. Ως εκ τούτου, ο ΟΥΚ Βόλου ακολουθεί στη Β’ Εθνική τον Μίλωνα, τη Ν.Ε. Λαμίας και τους Αργοναύτες Βόλου.

Ο Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΕΚ LINES

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, όπως αναμενόταν, ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Όμιλο Καθόδου μόνο με νίκες, σημειώνοντας τρεις στα ισάριθμα παιχνίδια που έδωσε απέναντι σε ΟΦΗ, Ιωνικό και Νηρέα Γέρακα. Μάλιστα, η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα τερμάτισε στην, άτυπη, 1η θέση της κατάταξης με 19 βαθμούς έναντι 13 των Νηρέα Γερ. και Ιωνικού.

Στα «συν» για την ομάδα των Χανίων, ότι αγωνίστηκαν πάρα πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες και οι οποίοι, όπως παραδοσιακά συμβαίνει στον Ναυτικό Ομιλο, θα είναι αυτοί που θα στηρίξουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα, με την ελπίδα, όσο το δυνατόν το γρηγορότερο, να γυρίσει εκεί που πραγματικά ανήκει, στην Α1 κατηγορία…

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο.Χ. ΑΝΕΚ LINES

• ΟΦΗ-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 3-13

Τα 8λεπτα: 0-4, 2-1, 0-3, 1-5

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κοκονάς 1, Ρουμελιώτης, Παπαδόπουλος, Βιζυράκης, Κατσουλάκης 2, Ξυλάς 2, Μπιτσάκης, Μπαριωτάκης 1, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης 3, Χατζηιωάννου, Μυγιάκης, Παπασηφάκης 4, Αποστολάκης, Πελέσης, Χατζηδάκης, Γιαννουδάκης.

• Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES-Ιωνικός 14-12

Τα 8λεπτα: 6-3, 3-1, 4-4, 1-4

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κοκονάς 1, Ρουμελιώτης, Παπαδόπουλος 2, Βιζυράκης, Κατσουλάκης 4, Ξυλάς, Μπιτσάκης, Μπαριωτάκης, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης 3, Χατζηιωάννου, Μυγιάκης 1, Παπασηφάκης 2, Αποστολάκης, Πελέσης, Χατζηδάκης, Γιαννουδάκης.

• Νηρέας Γέρακα-Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 7-11

Τα 8λεπτα: 3-2, 3-2, 1-5, 0-2

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Κοκονάς 2, Ρουμελιώτης, Παπαδόπουλος, Βιζυράκης 2, Κατσουλάκης 3, Ξυλάς, Μπιτσάκης, Μπαριωτάκης, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης 2, Χατζηιωάννου, Μυγιάκης 1, Παπασηφάκης 1, Αποστολάκης, Πελέσης, Χατζηδάκης, Γιαννουδάκης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

5η αγωνιστική

Νηρέας Γέρακα-ΟΥΚ Βόλου 6-10

Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ιωνικός 5-7

Ν.Ε. Λαμίας-Μίλων (δεν έγινε)

6η αγωνιστική

ΟΦΗ-Νηρέας Γέρακα 10-11

Μίλων-Ν.Ο. Ρεθύμνου 0-5 α.α.

ΟΥΚ Βόλου-Ν.Ε. Λαμίας 5-0 α.α.

7η αγωνιστική

Ν.Ο. Ρεθύμνου-ΟΥΚ Βόλου 10-9

Ιωνικός-Μίλων 5-0 α.α.

Ν.Ε. Λαμίας-ΟΦΗ 0-5 α.α.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES 19

2. Νηρέας Γέρακα 13

3. Ιωνικός 13

4. ΟΦΗ 11

5. Ν.Ο. Ρεθύμνου 11

6. ΟΥΚ Βόλου 8

7. Μίλων 1

8. ΝΕ Λαμίας 0

9. ΝΟΒΑ –

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook