Χανιά | Οκτώ αθλητές του ΝΟΧ βράβευσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία! Photo

χανιά-οκτώ-αθλητές-του-νοχ-βράβευσε-η-227980

nox_xaniaΤιμή σε οκτώ αθλητές και έναν προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων απέδωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας στο πλαίσιο της εκδήλωσης «KOE AWARDS 2014» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη 19 Μαρτίου στο ξενοδοχείο «DIVANI CARAVEL» της Αθήνας.

Η Ομοσπονδία βράβευσε συνολικά 143 αθλητές και αθλήτριες και 41 προπονητές και προπονήτριες, για τις επιτυχίες τους σε μεγάλες διοργανώσεις.

Εκ μέρους του Ν.Ο.Χ., βράβευση υπήρξε στους αθλητές Τεχνικής Κολύμβησης Αντώνη Τσουρουνάκη, Βασίλη Σαλεβουράκη, Αλέξανδρο Πιταροκοίλη και Ροζάννα Λαμπαρδάκη για τη συμμετοχή του πρώτου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που διεξήχθη στην Ιταλία και των άλλων τριών παιδιών για τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο Νέων/Νεανίδων που φιλοξενήθηκε στα Χανιά. Τιμή υπήρξε και προς τον προπονητή τους, Ηλία Καλαμαρίδη.

Εκ μέρους της Συγχρονισμένης Κολύμβησης και για το γεγονός της συμμετοχής τους με την Εθνική ομάδων Νεανίδων και Γυναικών, βραβεύτηκαν η Γιάννα Γκεοργκίεβα, η Τόνια Μαζοκοπάκη και η Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη.

Η εκδήλωση της ΚΟΕ ήταν λαμπρή, στην οποία κι έδωσαν το παρών 500 και πλέον άνθρωποι του χώρου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook