Χανιά | Οι στόχοι για τη νέα σχολική χρονιά | Συνάντηση των διευθυντών των σχολείων της Α΄θμιας Εκπαίδευσης

χανιά-οι-στόχοι-για-τη-νέα-σχολική-χρο-742246

Πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων η πρώτη συνάντηση των διευθυντών των σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με προϊστάμενο κ. Μανώλη Μηλιαράκη με αντικείμενο την ενημέρωση για τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από το νέο σχολικό έτος.

Ο κ. Μηλιαράκης όπως σημείωσε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης, παρουσιάστηκε η νέα προσπάθεια της διεύθυνσης που αφορά στην ψηφιοποίηση αναφορικά με την βελτίωση της επικοινωνίας που θα έχουν τα σχολεία με την διεύθυνση.

Επίσης ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναφέρθηκε και στους στόχους και τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για την νέα σχολική χρονιά, που όπως είπε είναι η συνεργασία του σχολείου με την οικογένεια, η βελτίωση αλλά και η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Οι στόχοι για τη νέα σχολική χρονιά | Συνάντηση των διευθυντών των σχολείων της Α΄θμιας Εκπαίδευσης

  1. <>
    Εγω και ποσοι αλλοι καθε μετα αξιολογουμαστε. Για να σας ΔΩ ΤΩΡΑ , πως θα το κανετε , γιατι μερικοι επειδη ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ και επειδη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ στην εκπαιδευση θα κανουμε και στο δημοτικο φροντιστηριο ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

    <> χχαχαχχαχαα….που και κατι να καλο να θες να πεις σε εχουν απεναντι με το καλημερα!

    Τι λεμε τωρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook