Χανιά | Οι Οικολόγοι Πράσινοι στηρίζουν τον Κώστα Διάκο στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

χανιά-οι-οικολόγοι-πράσινοι-στηρίζου-200270

syriza_oikologoiΟι Οικολόγοι Πράσινοι Χανίων, στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 στηρίζουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Κώστα Διάκο, νομικό Περιβάλλοντος, με σημαντική δράση και στα Χανιά σε ζητήματα κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 είναι κρίσιμες για να μπει πλέον ένα τέλος στη λιτότητα για τους φτωχούς, στη λεηλασία του φυσικού και δημόσιου πλούτου με το ξεπούλημα παραλιών, δασών, δημοσίων εκτάσεων και οργανισμών που επιχειρείται από τις μνημονιακές κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τα μεταλλαγμένα να προωθούνται στη διατροφή μας με εισήγηση της ελληνικής κυβέρνησης σε όλη την Ευρώπη. Πρέπει να μπει ένα τέλος στη διάλυση του δημόσιου τομέα, πρέπει να διασφαλιστεί η Δημόσια Παιδεία, Υγεία και Κοινωνική Ασφάλιση.

diakos_kostasΜια νέα κυβέρνηση είναι αναγκαία, μια πλατιά συμμαχία κοινωνικών κινημάτων που αντιστέκονται στα μνημόνια, στην υπερχρέωση της χώρας, στη μαζική ανεργία και εξαθλίωση, μια συμμαχία πολιτών που προβάλλουν ως εναλλακτική λύση την αλληλεγγύη και τη δημιουργία άμεσα νέων θέσεων εργασίας μέσα από την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου, μέσα από την αξιοποίηση των ΑΠΕ προς όφελος των πολιτών και όχι των εταιρειών με σεβασμό στο περιβάλλον, μέσα από τη στροφή στη βιολογική γεωργία και τον εναλλακτικό τουρισμό που σέβεται τη φύση και τον τόπο, έτσι ώστε η χώρα μας να γίνει αυτάρκης με δική της παραγωγή στη διατροφή, στην ενέργεια κι εν τέλει στην οικονομία.

Το μέλλον μας δεν είναι το μαύρο μέλλον των μνημονίων, της υπερχρέωσης, της σπατάλης, δεν είναι το μαύρο μέλλον του πετρελαίου, των εξορύξεων και της κλιματικής αλλαγής. Είναι η ελπίδα που μπορεί να φέρει η αξιοποίηση των ΑΠΕ από τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες, τα κινήματα αλληλεγγύης, προστασίας της φύσης και του τοπικού πολιτισμού, οι νέοι που καινοτομούν, όλοι αυτοί που ανοίγουν νέους δρόμους στον εναλλακτικό τουρισμό και στην βιολογική γεωργία.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook