Χανιά | Οι κλέφτες του γηροκομείου ήξεραν… | Δηλώσεις στον SUPER FM του διοικητή του ιδρύματος Γ. Γεωργακάκη

χανιά-οι-κλέφτες-του-γηροκομείου-ήξερ-77902

georgakakisΗ διάρρηξη και η κλοπή στο γηροκομείο Χανίων έγινε από ανθρώπους που ήξεραν που φυλάσσονταν τα χρήματα, και τα πολύτιμα αντικείμενα των ηλικιωμένων.

Τα παραπάνω αποτελούν δηλώσεις που έκανε μεταξύ άλλων στον SUPER FM 89.6 o διοικητής του Δημοτικού Γηροκομείου, νευρολόγος γιατρός Γεώργιος Γεωργακάκης. Μάλιστα ο κ. Γεωργακάκης τόνισε πως μέσα στο χρηματοκιβώτιο φυλάσσονταν και οστό του Αγίου Ποταπίου το οποίο έκλεψαν χθες το πρωί άγνωστοι προς το παρόν δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες εισέβαλαν στο γηροκομείο αφού παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του ιδρύματος και τέσσερις εσωτερικές πόρτες και κατάφεραν να φθάσουν μέχρι το γραφείο του διευθυντή, σηκώνοντας το χρηματοκιβώτιο.

Αυτά συνέβησαν λίγο πριν τις 5:30 το πρωί.

Νωρίτερα, οι δράστες είχαν κόψει καλώδια του συναγερμού, χωρίς να καταφέρουν να τον απενεργοποιήσουν γι αυτό και τοποθέτησαν μέσα σε ψυγείο τη σειρήνα του συναγερμού.

Οι δράστες που, σύμφωνα με περιγραφές, ήταν τέσσερις, δεν δίστασαν να χτυπήσουν και άστεγο που φιλοξενείται προσωρινά στο γηροκομείο και τους αντιλήφθηκε.

Στη συνέχεια, έσυραν το χρηματοκιβώτιο βάρους 200 κιλών μέχρι την είσοδο του ιδρύματος, το φόρτωσαν σε αυτοκίνητο και έγιναν άφαντοι.

Μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχε το ποσό των 8.000 ευρώ που ήταν χρήματα γερόντων που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, χρυσαφικά.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο συναγερμός του δημοτικού γηροκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr, δεν ήταν συνδεδεμένο με την υπηρεσία άμεσης δράσης της ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά, γεγονός το οποίο ήταν σοβαρότατη παράλειψη.

One thought on “Χανιά | Οι κλέφτες του γηροκομείου ήξεραν… | Δηλώσεις στον SUPER FM του διοικητή του ιδρύματος Γ. Γεωργακάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook