Χανιά | Οι Κακοδικιανοί της Αττικής δεν θέλουν σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο χωριό τους

χανιά-οι-κακοδικιανοί-της-αττικής-δεν-410467

Την αγανάκτηση τους σχετικά με την απόφαση της Δημοτικής αρχής, να εγκαταστήσει σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο χωριό τους, εκφράζουν ο πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κακοδικιανών Αττικής, καταθέτοντας επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου Αντώνη Περράκη.

Ακολουθεί η επιστολή:

«Προς: Τον κ. Δήμαρχο Καντάνου Σελίνου και το Δημοτικό Συμβούλιο

Αξιότιμοι κύριοι,

Ως πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κακοδικιανών Αττικής, θέλουμε να εκφράσουμε την κάθετη αντίθεσή μας, στην απόφαση της Δημοτικής αρχής, εγκατάστασης ΣΜΑ ( σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων) του Δήμου, στον χώρο που έχει επιλεγεί και συγκεκριμένα στην είσοδο του χωριού μας το Κακοδίκι, πλάι της επαρχιακής οδού Χανίων – Παλαιοχώρας και λίγα μέτρα πάνω από το ποτάμι που καταλήγει στην Παλαιόχωρα.

Η απόφαση υλοποίησης του έργου αυτού στο συγκεκριμένο χώρο, έρχεται να προσθέσει μία ακόμα άσχημη εικόνα με πολλές και άμεσες περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις στην περιοχή αυτή.

Θεωρούμε ότι σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης άλλου παρόμοιου χώρου, που να καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις αυτού του έργου.

Αυτό που θέλουμε και ζητούμε από την Δημοτική αρχή, είναι όπως ενεργήσει άμεσα και με ότι μέσα διαθέτει, στην απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων μηχανημάτων παραγωγής σκυροδέματος από τον χώρο αυτό το ταχύτερο δυνατόν, διότι πραγματικά αμαυρώνεται η εικόνα του χωριού μας και φυσικά στην ακύρωση της απόφασης εγκατάστασης ΣΜΑ.

Την παραπάνω διαμαρτυρία προσυπογράφουν σύσσωμα, όλα τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Κακοδικιανών Αττικής.

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος:  Σταύρος Πετράκης

Αντιπ/δρος: Εμμανουήλ Χαλακατεβάκης

Γραμματέας:  Μαρία Παπαδαντωνάκη

Ταμίας: Γεώργιος Ξερογιαννάκης

Μελη: Γεώργιος Μποτονάκης

Βάσω Καλογρίδη

Ιωάννης Καλογεράκης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook