Χανιά | Οι επτά καλύτερες προτάσεις στον διαγωνισμό επιχειρηματικών ιδεών

χανιά-οι-επτά-καλύτερες-προτάσεις-στο-162260

Το Επιμελητήριο Χανίων σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης προκήρυξαν το «Διαγωνισμό Καινοτομίας και Επιχειρηματικών Ιδεών Χανίων», δείτε ΕΔΩ, καλώντας τους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης να υποβάλουν τις ιδέες τους.

Η επιτροπή αξιολόγησης του Διαγωνισμού Καινοτομίας & Επιχειρηματικών Ιδεών που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Χανίων και το Πολυτεχνείο Κρήτης, συγκλήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2017 στο Επιμελητήριο και προχώρησε στην αξιολόγηση των προτάσεων που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.

Λόγω ισοψηφίας, η επιτροπή αξιολόγησης αποφάσισε την επιλογή των επτά (7) καλύτερων προτάσεων, οι τίτλοι των οποίων, σε αλφαβητική σειρά, είναι οι εξής:

  • deliverynow : Στο χώρο σου την ώρα που θες από το αγαπημένο σου τοπικό κατάστημα
  • Kaloudia: “Find goodies,wherever you are in Greece!”
  • ShadesForYou: Scan Your Face,Find Your Shades!
  • Supermarketnow: Ηλεκτρονικό Marketplace για supermarket που βασίζεται στην συνεργατική οικονομία για άμεση παράδοση των παραγγελιών.
  • Βιολογική Ενυδρειοπονία(Organic Aquaponics) στην Κρήτη
  • Έλεγχος βέλους κάμψης σε κατάρτι κατά την διάρκεια ιστιοπλοίας
  • Μίγμα έξτρα παρθένου ελαιόλαδου γεωγραφικής προέλευσης Κρήτης με αγριαγκιναρέλαιο(προσωρινή ονομασία “ΚΥΝΑΡΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ειδικά για τις τρεις(3) καλύτερες ιδέες θα υπάρξουν αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα της τάξης των 1.200€, 800€ και 400€.

Οι προτάσεις αυτές ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση στο Επιμελητήριο Χανίων στις 8 Φεβρουαρίου 2017, οπότε και θα ανακοινώνονταν οι τρεις καλύτερες οι οποίες θα ελάμβαναν και τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα.

Επειδή η εκδήλωση αυτή τυγχάνει να συμπίπτει με το Startup Europe Week Crete 2017, που θα διεξαχθεί σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο από 6 έως 10 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση μετατίθεται για μία εβδομάδα μετά, δηλαδή στις 15 Φεβρουαρίου 2017.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook