Χανιά | Οι Επιτροπές Ειρήνης Κρήτης σε συλλαλητήριο στο Πεδίο Βολής

χανιά-οι-επιτροπές-ειρήνης-κρήτης-σε-σ-335630

Συλλαλητήριο ενάντια στη συνεργασία του ΝΑΤΟ με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ διοργανώνουν την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 18.00 το απόγευμα, στο Πεδίο Βολής Κρήτης στα Χανιά,  οι Επιτροπές Ειρήνης της Κρήτης, μέλη της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη μαζί με σωματεία και φορείς.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τους αναφέρουν »συλλαλητήριο καταδίκης των ιμπεριαλιστικών πολέμων που έχουν εξαπολύσει οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε, στη Συρία, στο Ιράκ και στη Λιβύη, για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών, σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία. Σταθεροί στον αγώνα μας απέναντι στον ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και την αυξανόμενη επιθετικότητα απέναντι στους εργαζομένους, συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επιτυχία του συλλαλητηρίου.

Καλούμε όλους τους οικοδόμους να δώσουν μαχητικό και μαζικό παρών.Ο πόλεμος τους είναι η συνέχιση της ίδιας πολιτικής με άλλα μέσα. Οι ίδιοι που τόσα χρόνια μας καταδικάζουν στην ανεργία και στην εξαθλίωση , χρησιμοποιούν τον τόπο μας για ορμητήριο εναντίων των λαών της περιοχής.

Η συγκέντρωση δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο αιγαίο, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη παρουσία των δυνάμεών του στη περιοχή μας πρέπει να σημάνει συναγερμό στο εργατικό και φιλειρηνικό κίνημα. Οι φονιάδες των λαών είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας!

Όχι άλλο αίμα στη μηχανή των κερδών τους! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΕΜΤΠΗ 17:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook