Χανιά | Οι εκδηλώσεις Μινωταύρου και Κορωνίδας | Photos

χανιά-οι-εκδηλώσεις-μινωταύρου-και-κο-406025

Ακόμα δύο σωματεία-μέλη της ΕΠΣ Χανίων πραγματοποίησαν με ιδιαίτερη επιτυχία τις καλοκαιρινές τους εκδηλώσεις, στις οποίες ήταν δυναμική η παρουσία των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης.

Στην εκδήλωση του Μινωταύρου, στο κατάμεστο από κόσμο ΕΠΑΛ Ελευθερίου Βενιζέλου, το «παρών» έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Γεώργιος Βούρβαχης και οι κ.κ. Δημήτριος Λυκάκης, Γεώργιος Ζαγουράκης, Ιορδάνης Ακασιάδης, Κωνσταντίνος Μητριτσάκης, Κωνσταντίνος Δασκαλάκης, Κυριάκος Σαριδάκης, Εμμανουήλ Τσιμπλάκης, Ευτύχιος Μπολιεράκης και Εμμανουήλ Μαρκαντωνάκης.

Στην κρητική βραδιά της Κορωνίδας, στο Δημοτικό Σχολείο Βάμου, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Γεώργιος Βούρβαχης και οι κ.κ. Λυκάκης, Ζαγουράκης, Ακασιάδης, Χατζηδημητρίου, Μητριτσάκης, Σαριδάκης, Τσιμπλάκης, Μαρκαντωνάκης. Παρόντες ήταν ακόμα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΧ κ. Παναγιώτης Γιαννακάκης και ο Γεν. Γραμματέας του ΣΔΠΧ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΧ κ. Δημοσθένης Δεδότσης. Ο κ. Βούρβαχης χαιρέτησε την εκδήλωση και απένειμε εκ μέρους της Κορωνίδας τιμητική πλακέτα στον Σταύρο Μαυράκη, που υπηρέτησε επί σειρά ετών την ομάδα του Βάμου από όλα τα πόστα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook