Χανιά | Οι ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Αποκορώνου

χανιά-οι-ειδικότητες-στο-δημόσιο-ιεκ-α-733034

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο Δήμος Αποκορώνου συνεχίζει πιστά και απαρέγκλιτα το έργο υποστήριξης των εκπαιδευτικών των δομών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης ανέφερε πως με τον συνεργάτη του κ. Νικόλακάκη Νικόλο, ο οποίος είναι και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, υπεύθυνος του γραφείου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, σήμερα, ολοκλήρωσαν και παραδίδουν για άμεση χρήση στις εγκαταστάσεις του Δημόσιου ΙΕΚ Αποκορώνου στον Καβρό, ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο πληροφορικής και πολυμέσων ώστε να καλύψει τις εκπαιδευτικές του ανάγκες.

«Επενδύοντας στο ΙΕΚ, ουσιαστικά επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας, τα οποία μπορούν να σπουδάσουν στον τόπο τους δωρεάν και να αποκτήσουν εξειδίκευση με αναγνωρισμένο πτυχίο του δημοσίου σε σύγχρονες ειδικότητες οι οποίες θα τους προσφέρουν επαγγελματική αποκατάσταση.»

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους από τον Αποκορώνα και όχι μόνο, να επιλέξουν το ΙΕΚ Αποκορώνου για τις σπουδές τους και μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής έως την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, με την ειδικότητα της αρεσκείας τους.

Ειδικότητες Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2018Β:

 ·ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και ΡΕΠΟΡΤΕΡ

 ·ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

 ·ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ και ΟΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

 ·ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

 ·ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ και ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook