Χανιά | Οι γαϊδουρίστας των σούπερ μάρκετ | Photos

χανιά-οι-γαϊδουρίστας-των-σούπερ-μάρκ-229680

supermarket1Γαϊδουρίστας… σε άλλο επίπεδο πλέον στα Χανιά, καθώς ορισμένοι παρκάρουν όπου γουστάρουν από «άποψη» ακόμη και σε χώρους που υπάρχει μεγάλη άπλα!

supermarketΟι φωτογραφίες που βλέπετε είναι τραβηγμένες από αναγνώστη μας, σε δύο διαφορετικές ημέρες, σε μεγάλο σούπερ μάρκετ στη Γογονή. Ακριβώς επειδή στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση, το συγκεκριμένο κατάστημα έχει, όπως όλοι ξέρουμε πάρα πολλές θέσεις πάρκινγκ.

Όχι φυσικά ότι αν δεν είχε, θα ήταν δικαιολογία για να κάνει κάποιος τα ψώνια του κλείνοντας μία θέση αναπήρων αλλά…. ένα παραπάνω!

Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα όπως φαίνεται!

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Οι γαϊδουρίστας των σούπερ μάρκετ | Photos

  1. Μου αρέσει που και στις 2 φώτο εκτός από ότι στα παλιά τους τα παπούτσια οι θέσεις αναπήρων, δεν τους ενδιαφέρει καν η διαγράμμιση με αποτέλεσμα να τρώνε και 2 θέσεις ο καθένας. Έλλειψη παιδείας και τραγική νοοτροπία . Λίγο να βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτούμε ότι αν κάνουμε τα βασικά και σεβόμαστε τους δίπλα θα μας σέβονται και αυτοί και στο τέλος θα βγούμε ωφελημένοι και θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας. Δηλαδή κοινή λογική….

  2. παρακαλω να πατε στο ΙΝΚΑ ηρωων πολυτεχνειου οπου τα αυτοκινητα ειναι παρκαρισμενα φαρδια πλατια σε ολο το πεζοδρομιο καθε μερα ακομα και οταν το σουπερ μαρκετ ειναι κλειστο καθε μερα περναω και κατεβαινω στο δρομο για να περασω οσο για τους αναπηρους … ε αυτοι ας καθησουν στο σπιτι τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook