Χανιά | Οι αμαξάδες επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του zarpanews.gr και ζητάνε και τα ρέστα

χανιά-οι-αμαξάδες-επιβεβαιώνουν-το-ρε-574960

Λάβαμε απάντηση από τους αμαξάδες του Ενετικού λιμανιού των Χανίων για το ρεπορτάζ του zarpanews.gr με τίτλο:  Χανιά | Πανικός από κατάρρευση αλόγου στο Ενετικό Λιμάνι μέσα στον κόσμο | Photo

Την δημοσιεύουμε αυτούσια και από κάτω την απάντηση του zarpanews.gr :

 

Απάντηση zarpanews.gr

Τι προσθέτει στο ρεπορτάζ του zarpanews.gr η δήθεν διάψευση των αμαξάδων; Απολύτως τίποτε. Το άλογο έπεσε; Ναι. Επικράτησε πανικός; Ναι. Για να συνέλθει χρειάστηκε να το λύσουν από την άμαξα και να του δώσουν έναν κουβά νερό; Ναι. Θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί κάποιος ενήλικος ή να έχει χτυπηθεί πολύ σοβαρά ένα μικρό παιδί; Ω, ναι, δυστυχώς ναι.

Μεμονωμένο το περιστατικό; Και πάλι ναι, το γράφουμε εξάλλου. Ωστόσο το θέμα ασφαλείας είναι υπαρκτό και βάσιμο.

Όσα άλλα -θλιβερά- αναφέρονται στην απάντηση είναι απλώς το πώς θα ήθελαν να δουν το ρεπορτάζ γραμμένο… Ή μάλλον το πώς δεν θα το ήθελαν γραμμένο.

Οι ίδιοι άνθρωποι που παρακαλούσαν για λίγη δημοσιότητα όταν έκαναν τις δικές τους κινητοποιήσεις, τώρα ενοχλούνται από την δημοσιοποίηση ενός συμβάντος. Οι ίδιοι που είχαν κάνει «σημαία» το ότι υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στις άμαξες, τώρα τους κακοπάει που το «αναμοχλεύσαμε»! Μας ζητούν ακόμη, να κάνουμε λογοκρισία στα σχόλια των αναγνωστών μας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μην αφήνουμε άλλα sites να αναδημοσιεύουν τις ειδήσεις μας.

Δεν θα σχολιάσουμε.

Λογοδοτούμε μόνο στους αναγνώστες μας και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας, όσο και όσους κι αν ενοχλεί.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Οι αμαξάδες επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του zarpanews.gr και ζητάνε και τα ρέστα

  1. Ήμουν μπροστά και το ρεπορτάζ σας είναι απόλυτα σωστό. Προστατέψτε τα ζώα όσο περισσότερο μπορείτε μέσω της δημοσιότητας που δίνετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook