Χανιά | Ξηλώνεται το περίπτερο στην Αποκορώνου | Photos

χανιά-ξηλώνεται-το-περίπτερο-στην-απο-302319

Τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου, ξεκίνησε το ξήλωμα του περιπτέρου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αποκορώνου και Περίδου στο κέντρο των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το περίπτερο, σύμφωνα και με το νέο σχέδιο της ανάπλασης της περιοχής, θα μεταφερθεί πιο μέσα (προς την οδό Περίδου) και πιο κάτω (προς το φανάρι) περίπου δύο μέτρα, έτσι ώστε και οι πεζοί να κυκλοφορούν με ασφάλεια στο νέο πεζοδρόμιο, αλλά και ο περιπτεράς να κάνει σωστά τη δουλειά του.

periptero_apokoronou2Στο μεταξύ όλο και πυκνώνουν οι φωνές των κατοίκων και  των επιχειρηματιών της περιοχής, αλλά και των οδηγών που κινούνται πλέον με δυσκολία στο κέντρο, για το πότε θα τελειώσει το έργο, αφού σε λίγες μέρες μπαίνουμε και σε εορταστική περίοδο.

Προτείνουν δε, αν είναι δυνατόν, οι εργασίες να μην σταματούν το μεσημέρι αλλά να γίνονται με ρυθμούς «εξωτερικού», για να τελειώσει το έργο πιο γρήγορα.

periptero_apokoronou3Επίσης επισημαίνουν με νόημα, ότι, με την ανάπλαση, είναι μια χρυσή ευκαιρία να σταματήσει η περιοχή να είναι «τσαντίρ μαχαλάς» και να υπάρχει μια ομοιομορφία στα καταστήματα.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ξηλώνεται το περίπτερο στην Αποκορώνου | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook