Χανιά | Ξεσπά η χαροκαμένη μάνα μετά την απόφαση του δικαστηρίου | «Έσπασαν» τα ισόβια για το φονικό στα Ανώγεια | Video

χανιά-ξεσπά-η-χαροκαμένη-μάνα-μετά-την-701807

Δεν επιβλήθηκε τελικά η ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον ένα εκ των κατηγορουμένων για το φονικό στα Ανώγεια, καθώς το δικαστήριο, αναγγέλλοντας την ετυμηγορία του, του επέβαλε ποινή 37 χρόνων για τη δολοφονία του Μανώλη Στρατάκη για τις 2 απόπειρες κατά των αδελφών του και για την οπλοχρησία οπλοφορία και οπλοκατοχή του καλάσνικοφ (δείτε εδώ).

Σημειώνεται πάντως πως η ποινή που θα εκτίσει ο δράστης φθάνει στα 25 χρόνια, δηλαδή στην πράξη όπως τα ισόβια, αν και του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ανωριμότητας λόγω νεαρής ηλικίας.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου προκάλεσε το ξέσπασμα της χαροκαμένης μάνας:

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμα της μητέρας του Μανώλη Στρατάκη:

Ικανοποιημένοι από την απόφαση του δικαστηρίου δηλώνουν οι δύο συνήγοροι των κατηγορούμενων για το φονικό στα Ανώγεια κ.κ. Περράκης και Φραντζεσκάκης.

Στις δηλώσεις τους στάθηκαν μεταξύ άλλων στο ότι το δικαστήριο σε επέβαλε στον ένα από τους δύο κατηγορούμενους την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, αλλά και στο ότι αναγνωρίστηκε το γεγονός πως το επεισόδιο ξεκίνησε από τα μέλη της άλλης πλευράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook