Χανιά | Ξεκινούν τα Φροντιστηριακά Τμήματα στο Τσατσαρωνάκειο

χανιά-ξεκινούν-τα-φροντιστηριακά-τμή-742548

Ξεκινούν πάλι από το Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, τα Φροντιστηριακά Τμήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Η ανακοίνωση:

«Εκ του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου  ανακοινώνεται ότι στην προσπάθεια έμπρακτης στήριξης της μαθητιώσας νεολαίας της ευρύτερης περιοχής και των οικογενειών τους στον στίβο της γνώσης, της μάθησης και της παιδείας, θα λειτουργήσουν για έβδομη συνεχή χρονιά, Φροντιστηριακά Τμήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Όσοι μαθητές, ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις, καλούνται να απευθύνονται για πληροφορίες στην Γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου.

Τα Φροντιστηριακά μαθήματα, τα οποία είναι οργανωμένα και συστηματικά, θα αρχίσουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Καλούνται και προσκαλούνται, επίσης, όσοι Εκπαιδευτικοί επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή όπως επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου. Τηλ. επικοινωνίας: 28220-24184 (καθημερινά  14.00 μ.μ. έως τις 21.00 μ.μ.) email: [email protected]

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook