Χανιά | Ξεκινούν οι εργασίες στο δρόμο «Κλαδισός – Παρηγοριά»

χανιά-ξεκινούν-οι-εργασίες-στο-δρόμο-69138

erga 3Ξεκινούν τις αμέσως επόμενες ημέρες οι εργασίες ανακατασκευής του τμήματος «Κλαδισός – Παρηγοριά» της παλιάς εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου, έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ που θα υλοποιηθεί με χρήματα από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας.

Η σύμβαση του σχετικού έργου έχει υπογραφεί με τον ανάδοχο εργολάβο κ. Καμπουράκη, συνεργεία του οποίου θα εγκατασταθούν στο σημείο άμεσα, ώστε ο νέος δρόμος να δοθεί στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό.

Για την υλοποίησή του, εξασφαλίστηκαν 200.000 ευρώ από το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας, μετά από επίμονες και συντονισμένες ενέργειες μεταξύ Δήμου Χανίων και Περιφέρειες και συναντήσεις του δημάρχου Χανίων με τον αρμόδιο αν. Υπουργό κ. Καλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων κ. Ε. Σιμόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των εργασίων, θα γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με παρεμπόδιση της κυκλοφορίας τμηματικά, όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Χανίων κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση.

Την κατανόηση των οδηγών ζήτησε ο αντιδήμαρχος κ. Ξυνίδης που μίλησε για ένα πολύ σημαντικό και αναγκαίο για την περιοχή έργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook