Χανιά | Ξεκινούν άμεσα επισκευές στα γήπεδα Σούδας, Χαροντιάς και Νεροκούρου

χανιά-ξεκινούν-άμεσα-επισκευές-στα-γή-129033

apoditiriaΑπό την Τρίτη ξεκινούν εργασίες συντήρησης και επισκευές σε εννέα γήπεδα και άλλους χώρους άθλησης στα όρια του δήμου Χανίων, που αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί πριν τα τέλη Οκτωβρίου και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 330.000 ευρώ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, από τους εμπλεκόμενους φορείς, κατά τη διάρκεια των υπογραφών των σχετικών συμβάσεων.

Τα έργα αφορούν το Δημοτικό αθλητικό κέντρο Μοναχής Ελιάς, το γήπεδο Νεροκούρου, το γήπεδο ποδοσφαίρου Σούδας, το αθλητικό κέντρο Παλιάς Ηλεκτρικής, το αθλητικό κέντρο Περιβολίων, το γήπεδο ποδοσφαίρου Κλαδισσού, το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, το γήπεδο beach volley και το γήπεδο Καθιανών.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο εργολάβος κ.Παύλος Παυλιδάκης, προταιρεότητα θα θα δοθεί σε «Χαροντιά, Σούδα και Νεροκούρου,  με μονώσεις σε αποδυτήρια και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ενώ θα μείνουν για το τέλος «τα έργα που είναι δίπλα στη θάλασσα»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΙκανοποίηση Δημοτικής Αρχής 

Την ικανοποίησή του, εξέφρασε, μετά την υπογραφή των συμβάσεων, ο δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, γιατί «μετά από πολλές προσπάθειες», όπως είπε, μπαίνει στην τελική ευθεία  η «συντήρηση και επισκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου Χανίων σε όλα τα διαμερίσματα».

«Τα έργα αποτελούν μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη των προσπαθειών και του ενδιαφέροντός μας για την κάλυψη των αναγκών άθλησης και ψυχαγωγίας της νεολαίας μας», τόνισε και διαπίστωσε ότι «παρά την τεράστια οικονομική δυσχέρεια που περνά ο Δήμος μας, έχουμε κάνει κάποιες παρεμβάσεις».

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη για τα τεχνικά έργα αντιδήμαρχος κ. Νάνσυ Αγγελάκη, ανέφερε ότι τα έργα έχουν προϋπολογισμό 330.000, από τα οποία σήμερα υπογράφονται οι 287.000. Η ίδια, τόνισε ότι το έργο θα ξεκινήσει άμεσα και εκτίμησε ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 24 Οκτωβρίου.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού κ. Δημήτρης Λειψάκης, ο οποίος τόνισε ότι «στόχος της δημοτικής αρχής είναι να γίνουν παρεμβάσεις σε όλους τους αθλητικούς χώρους»

 

 

2 thoughts on “Χανιά | Ξεκινούν άμεσα επισκευές στα γήπεδα Σούδας, Χαροντιάς και Νεροκούρου

  1. Η επισκευές των αθλητικών εγκαταστάσεων και η επιδιόρθωση τους είναι απαραίτητες για να συνεχίζουν τα παιδιά μας να αθλούνται και να διακρίνονται.
    Μπράβο στους προπαίδες της ποδοσφαιρικής ακαδημίας της Σούδας. Καλή επιτυχία στα play off. Επιτέλους ας δούνε την μόνωση στην στέγη των αποδυτηρίων που βάζει νερό τον χειμώνα. Πόσο κοστίζει ένα ασφαλτόπανο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook