Χανιά | Ξεκίνησε το Α’ Συνέδριο για την Κίσαμο στο «Τσατσαρωνάκειο» | Photos

χανιά-ξεκίνησε-το-α-συνέδριο-για-την-441297

Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 14/10/2016 στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου στο Καστέλλι Κισάμου το Α΄ Συνέδριο για την Κίσαμο, παρουσία των Αρχών του Νομού και πλήθους κόσμου. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνεδρίου Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απ. Βουλγαράκης, οι Δήμαρχοι Κισάμου και Πλατανιά κ.κ. Σταθάκης και Μαλανδράκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟΦΕΚ κ. Ελ. Κουμής και η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων κ. Ελ. Παπαδοπούλου.
sinedrio-2Ακολούθησαν οι Ανακοινώσεις σύμφωνα με το Πρόγραμμα, ενώ μετά το πέρας των πρωινών συνεδριών, οι Σύνεδροι επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου και ξεναγήθηκαν από την επίτιμη Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Σταυρούλα Μαρκουλάκη.
sinedrio-1Από το απόγευμα της Παρασκευής και μέχρι τη λήξη του την Κυριακή, το Συνέδριο συνεχίζεται στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι.

Υπενθυμίζεται ότι το Συνέδριο οργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Κισσάμου και Σελίνου, η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Κισάμου, ο Δήμος Πλατανιά, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Κισάμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook