Χανιά | «Νομίζουν πως είναι το τσιφλίκι τους» | Απίστευτες καταγγελίες για το μηχανολογικό

χανιά-νομίζουν-πως-είναι-το-τσιφλίκι-305397

Είναι πολλές οι καταγγελίες που έρχονται τον τελευταίο καιρό στο zarpanews.gr σχετικά με την κατάσταση που αντιμετωπίζουν όσοι αναγκάζονται να πάνε στο Μηχανολογικό για να ρυθμίσουν υποθέσεις τους.

Μία από αυτές τις καταγγελίες δημοσιεύει σήμερα το zarpanews.gr, ενός συμπολίτη μας που πήγε να ολοκληρώσει τη μεταβίβαση του αυτοκινήτου του, αλλά βρέθηκε μπροστά σε καταστάσεις δυστυχώς αρκετά γνώριμες σε όσους έχουν συναλλαγές με διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Προφανώς υπάρχουν υπηρεσίες και υπάλληλοι που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και δεν συμπεριφέρονται στους πολίτες σαν η υπηρεσία να είναι το τσιφλίκι τους, ωστόσο οι επαναλαμβανόμενες καταγγελίες μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι.

Διαβάστε την επιστολή του αναγνώστη:

Πούλησα το αμάξι μου και συνεννοούμαι με τον αγοραστή να πάμε μαζί στο Μηχανολογικό να κάνουμε τη μεταβίβαση.

Πρωί γύρω στις 8:30 (γιατί πιο πριν είναι κλειστή η είσοδος για το κοινό), βρέθηκα με τον αγοραστή, ελέγξαμε αν κρατάμε τα χαρτιά που χρειαζόμασταν και μπαίνουμε μέσα…

Παίρνουμε το χαρτάκι αναμονής και ξαφνικά μια αίσθηση ψύχρας μας διαπέρασε… κοπέλες μέσα (μάλλον από γραφεία που κάνουν μεταβιβάσεις κλπ) να μην μιλάνε… σκυμμένες πάνω από ένα πάγκο, περιμένοντας υπομονετικά τον κύριο να τους εξυπηρετήσει…

Ο κύριος αυτός, αγέλαστος (και όχι μόνο αυτός ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!) να βλέπει τα χαρτιά, να σηκώνεται, να πηγαίνει μέσα έξω από μια πόρτα, να μπαίνουν άσχετοι στα γραφεία κ συγκεκριμένα πρώην υπάλληλοι του μηχανολογικού και να γίνεται ένα απίστευτο μπέρδεμα… Εμείς παρατηρούσαμε το τι γίνεται και την έκφραση των προσώπων των κοριτσιών και άλλων που περίμεναν να τους διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους και είχαν μια έκφραση ξέρεις το ωωωωχ Παναγια μου…

Εκει στο ασχετο χτυπάει το κινητό του κυρίου που ήταν μαζί μου, εκείνος απαντά και όσο μιλάει ακούμε μια φωνή : «Ε ΦΙΛΑΡΑΚΙ !!! Ε !! ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ !!!» λεμε τι γινεται? Γυρνάμε κ βλέπουμε ένα άλλο υπάλληλο να μας λέει : «ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ !! ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ !!»

Μείναμε…. Είχαν γυρίσει όλοι και μας κοιτούσαν εκτός από τις κοπελίτσες που σας προανέφερα…ήξεραν τι γίνεται…

Σηκωνόμαστε και πάμε προς αυτόν … παρατήρησα ότι είχε το κινητό του μπροστά, καφεδάκι , τσιγαράκι, μόνο ένας αράπης έλειπε να του κάνει αέρα….

Την «έχετε δει» περιουσία σας; πήγα να τον ρωτήσω κ εκεί ξαφνικά, χαρτιά και φωνές πετάγονται στον αέρα !! Ο άλλος υπάλληλος έξαλλος άρχισε να βάζει τις φωνές σε μία κοπελίτσα γιατί κάτι δεν είχε κάνει σωστά!!!

Μα τι γίνεται εδώ μέσα; αναρωτιόμαστε και οι κοπέλα πάλι να μη μιλάει…

Με αυτά και με εκείνα και με το να γίνονται όλα μαζί, έρχεται και η σειρά μας. Είχαμε πάθει πλάκα από τη μία μεριά, και από την άλλη ήμασταν έτοιμοι να μπούμε πίσω από τα γραφεία και να γίνει χαμός !!!

Παίρνει τα χαρτιά με ένα πολύ άσχημο τρόπο ο υπάλληλος (ή μάγκας ιδιοκτήτης της υπηρεσίας) και ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΙΣΩ, όχι λέγοντας, αλλά ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ότι είναι λάθος τα χαρτιά!!

Του λέμε τι είναι λάθος και μας απαντά … ΕΔΩ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ????

Απ’ ότι καταλαβαίνετε, πήγαμε να αρπαχτούμε και με τράβηξαν προς την έξοδο …. οι κοπέλες εκεί μου είπαν δεν πειράζει… καθημερινό φαινόμενο είναι αυτό…. θα σας τα φτιάξουμε εμείς, δεν θέλουμε λεφτά….ηρεμήστε. Μιας και ήμουν σε έξαλλη κατάσταση… δίνω τα χαρτιά και ξαναμπαίνουν μέσα…

Ένας κύριος που καθόταν εκεί και κατάλαβε τι γίνεται, ήρθε προς τα εμάς και μας λέει: «Ηρεμήστε, όλα καλά…» «Μα, τι γίνεται εδώ;;;» τον ρωτάω και μου απαντά: «Δεν είναι μόνο εδώ… τα ίδια είναι και δίπλα με τα διπλώματα…. οι κοπέλες από εκείνη την μεριά περνάνε τα ίδια και μετά από την απεργία 5 μηνών περνάνε χειρότερα γιατί τα συμφέροντα είναι πολλά…»

Ποια συμφέροντα; ρωτάω… Ο νόμος εδώ είναι ένας !!!!! μου λέει, σκύβει προς τα εμάς και λέει σχεδόν ψιθυριστά… Ο νόμος λέει ότι: Εμείς εδώ κάνουμε ότι γουστάρουμε κ μην μιλάς!!!…. για το δικό σου …συμφέρον.

 

Σας ευχαριστώ κ όποιος κατάλαβε …κατάλαβε…

zarpanews.gr

 

 

One thought on “Χανιά | «Νομίζουν πως είναι το τσιφλίκι τους» | Απίστευτες καταγγελίες για το μηχανολογικό

  1. Καταγγελία στην επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης. Να δω για πόσο καιρό θα κάνουν τους μάγκες, τα λαμόγια.

    Γνωστό χρόνια τώρα στα Χανιά το τσιφλίκι του Μηχανολογικού και τα κυκλώματά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook