Χανιά | Νερό με υδροφόρες στην τοπική Κοινότητα Κουφού του Δήμου Πλατανιά

χανιά-νερό-με-υδροφόρες-στην-τοπική-κο-87223

ΚΟΥΦΟΣ 1Νερό με υδροφόρες μεταφέρει η ΔΕΥΑΒΑ στην τοπική Κοινότητα Κουφού του Δήμου Πλατανιά, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της υδροδότησης το οποίο προέκυψε εξαιτίας της λειψυδρίας.

Σε ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΒΑ αναφέρει σχετικά:

«Η ΔΕΥΑΒΑ μόλις πληροφορήθηκε το πρόβλημα υδροδότησης της Τοπικής Κοινότητας Κουφού, το οποίο προέκυψε εξαιτίας της λειψυδρίας, μετά από συνεργασία που είχε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, υπηρεσιακούς  παράγοντες αλλά και κατοίκους της περιοχής προέβη αυθημερόν σε μεταφορά νερού με υδροφόρα στην εκεί δεξαμενή υδροδότησης.

ΚΟΥΦΟΣ 2Η μεταφορά νερού θα συνεχιστεί σε ημερήσια βάση προκειμένου να μην υπάρξει σπίτι που να στερηθεί αυτό το πολύτιμο αγαθό και μάλιστα σε μια περίοδο με αυξημένες ανάγκες για ύδρευση, προτάσσοντας τις ανάγκες των κατοίκων έναντι του  όποιου κόστους που προκύπτει.

Παρακαλούμε τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί στην κατανάλωση του νερού και να την περιορίζουν μόνο για την κάλυψη αναγκών ύδρευσης. Η ΔΕΥΑΒΑ έχει δρομολογήσει σε σύντομο διάστημα να προβεί σε οριστική λύση του προβλήματος με δημιουργία νέου δικτύου.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook