Χανιά | Νεκρή η γυναίκα που έπεσε σε γκρεμό στη Ζούρβα

χανιά-νεκρή-η-γυναίκα-που-έπεσε-σε-γκρ-541131
Φωτογραφία αρχείου από την περιοχή.


Θανάσιμα τραυματισμένη και με πολλαπλά τραύματα βρέθηκε η γυναίκα που έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή της Ζούρβας του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, όταν μαζί με μια ομάδα 30 ορειβατών του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου, διέσχιζαν μονοπάτι της περιοχής.

Οι προσπάθειες για την ανάσυρση της από άνδρες της ΕΜΑΚ ήταν πολύωρες, λόγω του δύσβατου της περιοχής και της κακής καιρικής κατάστασης, ενώ όσο πέφτει το σκοτάδι το έργο τους γίνονταν όλο και πιο δύσκολο.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο χωριό της Ζούρβας, όπου βρίσκονταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε την μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Η πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου έχει μεταβεί στο χωριό, καθώς δεν συμμετείχε στην εκδρομή και επιχειρεί να επικοινωνήσει με την οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας αναμένεται να ανακοινωθούν με το πέρας της νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ορειβάτρια έπεσε από μεγάλο ύψος από την πλαγιά, ενώ διέσχιζε στο μονοπάτι το οποίο βρίσκεται στον ορεινό όγκο μεταξύ Μεσκλών-Λάκκοι, στην τοποθεσία Βρυσί στην ευρύτερη περιοχή της Ζούρβας.

Επι τόπου, βρέθηκε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής  9 Πυροσβέστες με δύο οχήματα από τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων, ενώ στο σημείο βρέθηκε και δύναμη της ΕΜΑΚ.

zarpanews.gr

 

One thought on “Χανιά | Νεκρή η γυναίκα που έπεσε σε γκρεμό στη Ζούρβα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook