Χανιά | Νεκρή η αγνοούμενη στο Λουτρό – Αγωνία για τον άντρα της

χανιά-νεκρή-η-αγνοούμενη-στο-λουτρό-149182

emak_diasosiΣε δύσβατο σημείο στα Σφακιά, κοντά στο μονοπάτι Ε4 στην περιοχή του Λουτρού, βρέθηκε πριν από λίγο νεκρή η 62χρονη Γαλλίδα, της οποίας τα ίχνη χαθεί από την Παρασκευή, όταν αποφάσισε, μαζί με τον σύζυγό της, να κάνει μια ορειβατική διαδρομή από το Λουτρό προς την Αράδαινα. (ΕΔΩ).

Η γυναίκα είναι χτυπημένη και εικάζεται ότι μπορεί να τραυματίστηκε θανάσιμα σε πτώση από την περιοχή όπου έκανε ορειβασία, με τον 64χρονο συζύγό της που εξακολουθεί να αγνοείται. Για τον εντοπισμό του, είναι σε εξέλιξη ευρύτατες έρευνες, στις οποίες συνολικά συμμετέχουν πάνω από 30 άτομα.

Συγκεκριμένα, την περιοχή «χτενίζουν» 16 άνδρες της ΕΜΑΚ, 6 της ΠΥ Χανίων και Βρυσών, 6 των ΟΠΚΕ, 8 των ΤΑΕ ενώ πολύτιμη είναι και η συμβολή πέντε ντόπιων που γνωρίζουν καλά το βουνό. Τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη από χθες το μεσημέρι, συντονίζει ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων κ. Δασκαλάκης, ενώ στο σημείο από το πρωί βρίσκεται και ο επικεφαλής ΕΜΑΚ Κρήτης, κ. Παρασύρης.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Κουρουπάκη, στο σημείο όπου εντοπίστηκε η γυναίκα σπεύδει ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια και τον χρόνο του θανάτους της άτυχης τουρίστριας.

zarpa.gr

One thought on “Χανιά | Νεκρή η αγνοούμενη στο Λουτρό – Αγωνία για τον άντρα της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook