Χανιά | Να καταψηφίσουν οι πολίτες όλους τους συνδυασμούς στις τοπικές εκλογές ζητά το ΚΚΕ

χανιά-να-καταψηφίσουν-οι-πολίτες-όλου-146657

kke euroekloges1Πολιτική συγκέντρωση για τις ευρωεκλογές πραγματοποιεί αυτήν την ώρα το ΚΚΕ, στο  Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) με ομιλητή τον Γιώργο Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Νταγκουνάκης, μιλώντας σε δημοσιογράφους κάλεσε τον κόσμο που «έδωσε τη μάχη την πρώτη Κυριακή» με τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης, «να σπάσει τα δεσμά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και με τα μονοπώλια».

«Δεν είμαστε οπαδοί της κωλοτούμπας, είπε χαρακτηριστικά. «Την δεύτερη Κυριακή τους καλούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο να καταψηφίσουν το σύνολο των συνδυασμών που κατεβαίνουν στην α’βαθμια και β’βάθμια τοπική διοίκηση και στο νομό Χανίων, να μην μπουν στο ψευτοδίλημμα να διαλέξουν το μικρότερο κακό. Η ζωή έχει αποδείξει ότι όποιος προσπαθεί να διαλέξει το μικρότερο κακό, τελικά του έρχεται στο κεφάλι ένα μεγαλύτερο κακό».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓια τις Ευρωεκλογές

Ερωτηθείς σχετικά με την κάθοδο του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, δεδομένου ότι το κόμμα είναι κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είπε ότι δεν είναι καθόλου αντιφατική, καθώς «όσοι εκλεγούν με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας σε αυτήν την έδρα της λυκοσυμμαχίας που λέγεται ευρωπαϊκό κοινοβούλιο θα είναι το καθαρό μάτι και αυτί του ελληνικού λαού που θα τον ενημερώνει για τα μελλούμενα και θα παρεμβαίνει όπου μπορεί για να καθυστερήσει ή να ακυρώσει αντιλαϊκά μέτρα, όπως τόσα χρόνια».

Ο Ντουνιαδάκης 

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Γιάννης Ντουνιαδάκης, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ,  απόστρατος υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού.

«Δεν χρειάζεται κάποιος αυτήν τη φορά να συμφωνεί απόλυτα με το ΚΚΕ και με τις πολιτικές μας για να μας ψηφίσει», τόνισε, εξηγώντας ότι η ψήφος στο ΚΚΕ πρέπει να αποτελεί μοναδική επιλογή για τους πολίτες που είναι κατά του Ευρώ και τις Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην γεμάτη με κόσμο αίθουσα του ΕΒΕ Χανίων.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook