Χανιά | Να αποδοθούν οι παραλίες στους δήμους ζητούν οι ξενοδόχοι

χανιά-να-αποδοθούν-οι-παραλίες-στους-δ-363093

Στην ανάγκη να αποδοθούν οι παραλίες στους δήμους προκειμένου η Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει την ευθύνη «για την καθαριότητα, την ασφάλεια και ότι άλλο χρειάζονται οι επισκέπτες μιας παραλίας» αναφέρεται με επιστολή της προς την Κτηματική Υπηρεσία η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων.

Η επιστολή αναφέρει:

«Διαβάζουμε και ακούμε τις τελευταίες ημέρες ότι δεν έχει λυθεί το θέμα με την διαχείριση των παραλιών ενώ η τουριστική περίοδος ήδη έχει ξεκινήσει.

Η άποψη της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων είναι οι παραλίες πρέπει να αποδοθούν στους δήμους ώστε να έχουν τη διαχείριση και να είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα, την ασφάλεια και ότι άλλο χρειάζονται οι επισκέπτες μιας παραλίας.

Το ίδιο πρόβλημα διαπιστώνουμε ότι ισχύει για τις πιο γνώστες και πολυβραβευμένες παραλίες του νομού μας γνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα κτλ, όπου αυτή τη χρονική περίοδο δεν υπάρχει ακόμα η οργάνωση σε επίπεδο ομπρελών κτλ, με ότι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο υποβάθμισης του τουρισμού μας.

Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε να δοθεί άμεσα η διαχείριση στους σχετικούς δήμους ,ώστε να καταφέρουν σύντομα να οργανώσουν τις παραλίες για  να εξυπηρετηθούν άμεσα οι επισκέπτες του νομού μας.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook