Χανιά | «Ναι» από τους εμπόρους στον απολογισμό του 2013

χανιά-ναι-από-τους-εμπόρους-στον-απο-148199

emporikos sineleusiΜε ψήφους 60 και 59 υπέρ (αντίστοιχα) έναντι 25 κατά, υπερψηφίστηκαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, ο διοικητικός και ο οικονομικός  απολογισμός του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, για το έτος 2013 που παρουσιάστηκε στα μέλη κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης.

«Πέρυσι, τα μέλη είχαν καταψηφίσει τόσο τον διοικητικό όσο και τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2012. Τα φετινά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν ότι χάρη σε ενέργειες που κάναμε, το κλίμα έχει αντιστραφεί», δήλωσε στο zarpa.gr, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Τάκης Ζερβουδάκης.

Ο ίδιος, πριν την έναρξη της συνέλευσης, μίλησε σε δημοσιογράφους για τις βασικές ενέργειες που έγιναν από πλευράς διοίκησης το 2013 και τις οποίες στην συνέχεια παρουσίασε, ως πρόεδρος των τελευταίων εννέα μηνών.

«Πρόκειται για ενέργειες που έγιναν για τα προβλήματα των συναδέλφων (οικονομικό, φορολογικό κλπ) αλλά και τις τοπικές δράσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την περιφρούρησης της Κυριακάτικη; αργίας, κάποιες ενέργειες γύρω από τον ΟΑΕΚ , την εναντίωση στην προοπτική ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου αλλά και κοινωνικές δράσεις είτε αυτοτελείς είτε με συμμετοχή σε ενέργειες του Δήμου.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπ’ το κακό στο χειρότερο

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Ζερβουδάκης αναφέρθηκε στην πολύ κακή εικόνα που παρουσιάζει η αγορά, παρατηρώντας ότι -πιθανόν λόγω και εκλογών- ακόμα και ο Μάιος ήταν ένας κακός μήνας ενώ ούτε η έλευση των επισκεπτών δείχνει να αναστρέφει την κατάσταση.

Για τις Κυριακές 

«Δεν έχουμε αναθεωρήσει την στάση μας για τις Κυριακές» τόνισε ο κ. Ζερβουδάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εξηγώντας ότι είναι ένα θέμα που «θα το δούμε από δω και πέρα».

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook