Χανιά | Νέο Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχολείου Παζινού Ακρωτηρίου

χανιά-νέο-δ-σ-συλλόγου-γονέων-και-κηδε-444761

Κατά την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παζινού Ακρωτηρίου Δήμου Χανίων η οποία πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου, εγκρίθηκε ο απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου.

Στην συνέχεια τα νεοεκλεγέντα μέλη συγκροτήθηκαν σε σώμα και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Παζινού, απαρτίζεται από τους εξής:

Θρασύβουλος Τσουχλαράκης : Πρόεδρος

Ιωάννης Καλιτσάκης : Αντιπρόεδρος

Δημήτριος Χαρχαρίδης : Γενικός Γραμματέας

Ιωάννης Δρακάκης : Ειδικός Γραμματέας

Στυλιανός Μάρκος Χιρμπάκης : Ταμίας

Ναπολέων Σαραντίδης : Μέλος, υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Εμμανουήλ Ανδρεαδάκης : Μέλος, υπεύθυνος εκδηλώσεων

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Θέλουμε να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τη διετελέσασα πρόεδρο κ. Δέσποινα Κονταράκη-Λυκάκη, καθώς και όλα τα μέλη του απερχομένου Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, του δημοτικού σχολείου Παζινού, Ακρωτηρίου για την άριστη και εύτακτη τήρηση, – σύμφωνα με το καταστατικό – όλων των σκοποθετημένων και στοχοθετημένων ενεργειών τους. Όλες οι διενεργηθείσες πράξεις, που εφαρμόστηκαν κατά την χρονική περίοδο διοικήσεως του απερχομένου Δ.Σ., αποτελούν άξιες θαυμασμού, διότι ενέχουν συστηματική οργάνωση, κατάθεση ψυχής, ανιδιοτέλεια, καθώς και μέγιστη κοινωνική προσφορά».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook