Χανιά | Νέες συλλήψεις στη Νέα Κυδωνία | Καντίνες λειτουργούσαν χωρίς άδεια

χανιά-νέες-συλλήψεις-στη-νέα-κυδωνία-82047

kantinaΤρείς συλλήψεις ιδιοκτητών καντινών που λειτουργούσαν χωρίς άδεια πραγματοποιήθηκαν χθες από τις αστυνομικές αρχές στα Χανιά.

Οι νέες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν οι αστυνομικές αρχές για την πάταξη της παραβατικότητας.

Συγκεκριμένα, κι έπειτα από ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή της Νέας Κυδωνίας, διαπιστώθηκε ότι οι ιδιόκτητες τριών καντινών στην περιοχή λειτουργούσαν τα καταστήματα τους χωρίς την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Οι ιδιοκτήτες συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρά το ότι οι αστυνομικές αρχές συνεχώς πραγματοποιούν ελέγχους όπου διαπιστώνεται ότι καταστήματα λειτουργούν χωρίς άδεια εντούτοις ο δήμος Χανίων δεν έχει ακόμα προχωρήσει στην σφράγιση καταστημάτων τα οποία επανειλημμένως έχει διαπιστωθεί πως λειτουργούν χωρίς την απαραίτητη άδεια.

One thought on “Χανιά | Νέες συλλήψεις στη Νέα Κυδωνία | Καντίνες λειτουργούσαν χωρίς άδεια

  1. Τις καντίνες ξέρει να τις κλείνει ο κ.κ. δήμαρχος,για τα μαγαζιά που λειτουργούν τόσο καιρό χωρίς άδεια και επιπλέον γεμίζουν τα πεζοδρόμια με τραπεζοκαθίσματα μέχρι εκεί που δεν πάει,με αποτέλεσμα να αναγκάζεται ο καθένας να περπατάει στο δρόμο,ούτε λόγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook