Χανιά | Νέες συλλήψεις στην Κίσσαμο για την παράνομη σφαγή προβάτων

χανιά-νέες-συλλήψεις-στην-κίσσαμο-για-245189

Δύο νέες συλλήψεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές σε συνέχεια της πρώτης σύλληψης για την σφαγή χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο προβάτων στην Κίσσαμο ( δείτε εδώ )

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ακόμη δύο ημεδαποί ηλικίας 28 και 34 ετών, σήμερα (06.11.2015) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και την  κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα (06.11.2015) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έλεγχος, σε χώρους πλησίον του συσκευαστηρίου του 28χρονου, ο οποίος και συνελήφθη σήμερα το πρωί.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν δέρματα προβάτων καθώς και τρία ενώτια (τα οποία όπως διαπιστώθηκε, από την κτηνοτροφική δήλωση), ανήκουν στον 34χρονο. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 28χρονος (που συνελήφθη χθες το βράδυ) είχε αγοράσει τα πρόβατα (από τον 34χρονο) και τα προόριζε για κοινωνική εκδήλωση.

Από την πρόοδο της προανάκρισης, προέκυψε επιπλέον, ότι  39χρονος ημεδαπός, είχε προβεί στην σφαγή των εν λόγω προβάτων και αναζητείται.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 34χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ξιφολόγχη πολεμικού όπλου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook