Χανιά | Νέα παρέμβαση Βουλγαράκη για την στέγαση των φοιτητών

χανιά-νέα-παρέμβαση-βουλγαράκη-για-τη-226751

therapeutirio-psixikon-pathiseonΕπαναφέροντας το πρόβλημα της στέγασης των φοιτητών στα Χανιά, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης -όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του- απέστειλε σήμερα επιστολή στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Π. Κουρουμπλή, με αφορμή την επερώτηση των Βουλευτών κ. Μ. Συντυχάκη, Γ. Γκιόκα και Στ. Τάσσου με θέμα τις ενέργειες στις οποίες, τα προηγούμενα χρόνια, ο Αντιπεριφερειάρχης, σε συνεργασία με τις Πρυτανικές Αρχές του Πολυτεχνείου Κρήτης και του ΤΕΙ Κρήτης-Παράρτημα Χανίων έχουν προβεί, προκειμένου να αξιοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του πρώην Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Χανίων, προς όφελος των ανωτέρω Ιδρυμάτων αλλά και γενικότερα για άλλες δομές του Νομού.

Στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης είχαν επίσης αποσταλεί όλα τα σχετικά έγγραφα αλλά και τοπογραφικά των εγκαταστάσεων.

Τέλος, συνεχίσει η ανακοίνωση «ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώνει τον Υπουργό, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Πολυτεχνείο, και το Τ.Ε.Ι Κρήτης-Παράρτημα Χανίων έχουν από κοινού προβεί σε αίτηση ακύρωσης της απόφασης παραχώρησης του ακινήτου στο ΤΑΙΠΕΔ, ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας στις 20/7/2014, αίτηση η οποία ακόμα δεν εκδικάστηκε.»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook